Met nieuws van o.a.
partners

Maaltijdvervangers voor groot en klein

Met het voorjaar en de zomermaanden van 2016 in aantocht, komen veel mensen weer volop in beweging. Een paar kilo’s verliezen en weer in een goede conditie komen na de wintermaanden zijn veel gehoorde voornemens. Dat kost echter energie. Probar is een merk dat staat voor een actieve en gezonde lifestyle. De lijn bestaat uit voedzame en vooral smaakvolle (maaltijdvervangende) repen en snacks op basis van gecertificeerd biologische ingrediënten. Probar zorgt voor een fit en energiek gevoel voor actieve mensen, zowel groot als klein!

Probar is speciaal ontwikkeld voor mensen die kwaliteitseisen stellen aan hun voeding. Het van oorsprong Amerikaanse merk biedt een keuze uit maaltijdvervangende repen en gezonde snacks op basis van natuurlijke ingrediënten. Op elk gewenst moment van de dag zorgen deze voor een energiek en fit gevoel. Probar® past dan ook perfect en staat synoniem voor een goede ondersteuning bij een gezonde en vooral bewuste lifestyle!

Probar Meals, de ideale maaltijdvervangers voor groot en klein

De drie Probar Meal-varianten kunnen ideaal als maaltijdvervangers worden gebruikt . Deze voedzame repen bevatten vruchten, noten en zaden om het lekker en verzadigend te maken. De meals bevatten pure ingrediënten en hebben de juiste voedzame calorieën voor duurzame energie en de juiste voedingsstoffen. De Probar Meals  zijn ideaal om in je tas mee te nemen voor als je weinig tijd hebt en je toch een voedzame lunch wilt eten. Dit maakt het tot een ideale reep voor onderweg.  De Probar Meals zijn ook perfect geschikt voor ouders die willen dat hun kinderen niet opgroeien met het eten van ongezond snoepgoed. De Probar Meal is hiervoor een gezond en voedzaam alternatief. Probar bevat alleen natuurlijke voedingsstoffen en is dus een ideale manier om je kind gezond op te laten groeien! De Probar Meals zijn verkrijgbaar in de varianten Original Blend, Wholeberry Blast en Almond Crunch.

Probar Fuel, de heerlijke snack voor tijdens actieve dagen en momenten
Wie lekker actief is, verliest energie. Je laadt deze echter direct weer op met Probar Fuel! Deze smaakvolle glutenvrije en biologische fruit-bar is samengesteld op basis van onder andere dadelpasta, cashewnoten, haver, haverzemelen, chiazaad en aardbeien. Het is een zachte en heerlijke snack voor tijdens actieve dagen en dito momenten.

Probar Bolt, de fruitige, vitaminerijke, gluten-en melkvrije energiesnoepjes

Probar Bolt Organic Energy Chews Orange zijn vitaminerijke, biologische, gluten-en en melkvrije energiesnoepjes. Ze hebben een aangename winegum structuur met een frisse sinaasappelsmaak. Ze bevatten een mix van complexe koolhydraten, B-vitamines (B3, B6 en B12) en Kalium. Ideaal dus om altijd bij je te hebben, zodat je de gehele dag vol energie zit!

Probar Base Protein Bar, de onweerstaanbaar lekkere proteïnesnack

Ben je op zoek naar een eiwitrijke reep die uitsluitend gemaakt is van natuurlijke ingrediënten, in plaats van ontwikkeld door wetenschappelijke experimenten? De Probar Base Protein Bar is dan hét antwoord! Deze hoogwaardige, vezelrijke proteïnereep kan perfect als eiwitsnack worden gebruikt en is ideaal om te gebruiken tijdens een proteïnedieet.  Elke reep bevat 20 gram plantaardige (soja)proteïnen en is aangevuld met onder andere chia- en lijnzaad. Deze reep is verkrijgbaar in de onweerstaanbare variant ‘Cookie Dough’.

Probar Bites, de verantwoorde tussendoortjes op elk gewenst moment van de dag

De Probar Bites zijn verantwoorde, gezonde, glutenvrije en vezelrijke tussendoortjes, geschikt voor elk gewenst moment van de dag. De ingrediënten in deze heerlijke repen zijn plantaardig (op basis van rijst), biologisch en zijn afkomstig uit duurzame bronnen. De repen zijn gemakkelijk voor tussendoor  en zorgen voor energie om je dag energiek door te komen. De Probar Bites™ zijn verkrijgbaar in de varianten Coconut Almond en Mixed Berry.
Distributie, verkoopprijzen & meer informatie:

Probar is verkrijgbaar bij Albert Heijn.
  

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?