Met nieuws van o.a.
partners

13 dagen, 13 misdrijven , í¢äó?Œå13.000,- winnen l 13th Street

13 is meer dan alleen een getal wanneer 13th Street, jouw partner in crime, een landelijke wedstrijd lanceert voor alle amateur-detectives. Ben jij fan van misdaadseries, heb je oog voor detail, een messcherp inzicht en ga je een echte uitdaging niet uit de weg? Laat zien dat jij een meesterspeurder bent, ontrafel in 13 dagen de aanwijzingen achter de 13 misdaden en grijp die €13.000,-! Wordt nummer 13 jouw geluksnummer?

Vandaag start de 13 dagen durende wedstrijd van TV-zender 13th Street, de zender met het beste aanbod aan internationale misdaadseries. De wedstrijd start met een speciale live stunt in hartje Amsterdam. De wedstrijd loopt tot en met 1 april 2015 en het is aan jou om de aanwijzingen te vinden, het bewijsmateriaal te verzamelen en verdachten te volgen – ze kunnen zich overal bevinden. Houd social media, dagbladen, radio, website en onze zender in de gaten en misschien win jij dat geweldige geldbedrag van € 13.000,-.

De wedstrijd is onderdeel van een brand campagne, waarop ook de gloednieuwe 13th Street brand spot die vanaf 20 maart op de zender te zien is. Schakel in om het mysterie van het nummer 13 te achterhalen.
In april lanceert 13th Street ook een gloednieuwe spannende misdaadserie. Fans kunnen zich verheugen op de exclusieve première van de baanbrekende Amerikaanse serie American Crime. De raciaal geladen drama, geschreven en geproduceerd door Oscar© winnaar John Ridley (12 Years A Slave) heeft voor hoofdrollen Felicity Huffman en Timothy Hutton. American Crime gaat op 14 april om 21:00 uur in première, alleen op 13th Street.

Of je nu dol bent op het oplossen van misdaadpuzzels of geniet van het kijken hoe anderen misdrijven oplossen vanuit jouw eigen huiskamer, 13th Street is jouw partner in crime.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?