Met nieuws van o.a.
partners

Onmisbare EHBO-huidcr퀌Âme voor het hele gezin

In 1936 werd het van oorsprong Amerikaanse product PREP in Nederland geïntroduceerd. Deze multifunctioneel inzetbare crème was in de huisapotheek van vrijwel ieder gezin aanwezig. Elk oppervlakkig huidprobleem kan ermee worden opgelost, van brandwonden, schaafplekjes, als hulp bij nat scheren, tot aan insectenbeten. Na lange tijd weg te zijn geweest in Nederland, is deze succesformule vanaf nu weer verkrijgbaar in ons land!

PREP Crème komt van oorsprong uit de Verenigde Staten en werd daar door een productie-chemicus, genaamd Mark W. Allen, bedacht. Hij startte met de ontwikkeling van het merk in 1860. Tussen de Eerste en Tweede Wereldoorlog, vond PREP zijn weg naar Italië, Zuid-Afrika en ook Nederland, waar het merk in elk land uitgegroeide tot een begrip gedurende meer dan 80 jaar.

De succesformule van PREP is in alle jaren grotendeels onveranderd gebleven. De PREP-producten zijn weer verkrijgbaar bij Nederlandse drogisterijen en apotheken.

PREP Crème is multifunctioneel inzetbaar bij tal van huidproblemen. De formule verlicht op een effectieve wijze diverse vormen van huidirritaties en maakt de huid zacht, gekalmeerd en fris. De unieke samenstelling bevat etherische oliën en plantenextracten zoals kamfer, menthol, pepermunt, klaver en tijm. Thymol, een werkstof die van nature voorkomt in tijm-extract en de toegevoegde werkstof triclosan hebben beide krachtige antiseptische eigenschappen. PREP Crème heeft tevens direct verkoelende, kalmerende en verzachtende eigenschappen voor de huid.

PREPCrème is o.a. te gebruiken bij

í¿¨ÍŒ? bij een droge, ruwe of schrale huid    
í¿¨ÍŒ? een geïrriteerde huid
í¿¨ÍŒ? een gevoelige huid of als massagecrème na het sporten
í¿¨ÍŒ? voor en na het scheren van oksels, bikinilijn, benen en gezicht
í¿¨ÍŒ? als verzachtende en kalmerende after shave crème
í¿¨ÍŒ? brandwondjes
í¿¨ÍŒ? een verbrande huid door de zon
í¿¨ÍŒ? doorliggen
í¿¨ÍŒ? acne
í¿¨ÍŒ? snij- en schaafwondjes
í¿¨ÍŒ? bij vermoeide voeten

PREP Crème is verkrijgbaar in twee verpakkingen. De tube met een inhoud van 125 ml (€ 8,50) is ideaal om mee te nemen in de tas of op reis. De royale pot met een inhoud van 250 ml (€ 14,50 ) is een ideaal product voor de huisapotheek van ieder gezin.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?