Met nieuws van o.a.
partners

Bloedverwanten (serie 3) vanaf 20 januari verkrijgbaar op DVD

Just Entertainment brengt daags na de seizoenfinale op televisie (12 januari 2015) het derde seizoen van de populaire AVROTROS kwaliteitsserie Bloedverwanten uit op DVD. Vanaf 20 januari 2015 kan men thuis nog eens nagenieten van de hartveroverende familie Winter en hun uiteenlopende persoonlijke en zakelijke perikelen.

De ijzersterke cast van onder meer Henriëtte Tol als de mater familias en Derek de Lint als de pater familias en Saskia Temmink, Pierre Bokma, Tanja Jess, Yvonne van den Hurk, Sylvia Hoeks en Victoria Koblenko zijn er in het recente derde seizoen ook belangrijke rollen weggelegd voor Egbert Jan Weeber, Rick Engelkes en Noortje Herlaar. Houd de tissues alvast bij de hand, want dit seizoen is emotioneler dan ooit.

In de serie staan de verwikkelingen rond de familie De Winter en hun familiebedrijf ‘De Winter Flowers’ centraal.  De oude vader Bennie de Winter heeft het bedrijf met hart en ziel opgebouwd en als hij sterft gaat zijn niet onaanzienlijke vermogen en het gehele bedrijf over naar zijn dochter Esther. Zij bewaakt het familiebezit met hand en tand en staat als een liefdevolle en ook dominante moeder aan het hoofd van de omvangrijke familie..

Meer dan 1 miljoen kijkers zitten ook dit seizoen weer wekelijks aan de buis gekluisterd om de spannende verwikkelingen van de familie De Winter en hun bedrijf ‘De Winter Flowers’ te volgen. Centraal in het verhaal staan het gescheiden echtpaar Anton (Derek de Lint) en Esther (Henriëtte Tol) en hun kinderen Iris (Saskia Temmink) en Thomas (Eelco Smits). Jongste zoon Martijn (Michiel Huisman) woont al jaren in Amerika maar krijgt indirect een grote rol in het voortbestaan van de familie. Oud-directeur van De Winter Flowers, Anton, probeert inmiddels te genieten van zijn noodgedwongen vervroegde pensioen. Het familiebedrijf wordt nu gerund door Esther, haar zus Eva (Yvonne van den Hurk) en Antons tweede (ex-) vrouw Fien (Tanja Jess). De vrouwen proberen de touwtjes van ‘De Winter Flowers’ stevig in handen te krijgen, maar staan onderling absoluut niet op een lijn. Daarbij heeft ieder zo zijn eigen verborgen agenda. Iris en Thomas zien dit met lede ogen aan en verlaten het familiebedrijf, tot groot verdriet van hun moeder Esther. Alsof de chaos nog niet compleet is, wordt de familie ook nog getroffen door een groot drama. Lukt het Esther om de familie bij elkaar te houden?

Bloedverwanten – serie 3/ Speelduur:  500 minuten (10 x 50 minuten) / Regie: Job Gosschalk (o.a. Baantjer, ‘t Schaep met de 5 pooten en Moeder, ik wil bij de revue) / Adviesprijs: DVD EUR 25,99

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?