Met nieuws van o.a.
partners

Voor de fans van Downton Abbey en Jane Austen

Op 16 september verschijnt bij Uitgeverij Voorhoeve de roman Highland Hall – De gouvernante van de Amerikaanse schrijfster Carrie Turansky. Dit is het eerste deel van de boekenreeks over het landgoed Highland Hall. De gouvernante is een roman met een sterke verwantschap met het populaire, Britse kostuumdrama Downton Abbey en bevat dezelfde goed uitgewerkte personages en bijfiguren. De boeken van Turansky worden vanwege dezelfde toon en setting ook wel vergeleken met  die van de beroemde Regency-schrijfster, Jane Austen.

Engeland, 1911. De 27-jarige Julia Foster keert met haar ouders terug uit India wanneer haar vader ernstig ziek wordt. Weer terug in Engeland neemt Julia een baan aan als gouvernante op het landgoed Highland Hall om haar ouders te ondersteunen. Daar krijgt ze te stellen met vier verwende en ongemanierde kinderen.
In de financieel zware tijden moet de heer van Highland Hall, Sir William Ramsey, alles uit de kast halen om het landgoed te redden van de ondergang. Het laatste wat hij nodig heeft is een daadkrachtige gouvernante die het hele huishouden onder handen neemt. Tot hij inziet dat Julia’s hervormingen weleens de redding van Highland Hall kunnen betekenen.

Highland Hall – De gouvernante is de twaalfde roman van Carrie Turansky en het eerste boek in de boekenreeks over het landgoed Highland Hall. Voor haar eerdere romans heeft ze een aantal awards gewonnen. Ze woont in New Jersey met haar man en heeft vijf kinderen.

Highland Hall – De gouvernante | paperback | 368 blz. | ISBN 9789029723190 | € 19,99 |E-book ISBN 9789029723206 | € 12,99

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?