Met nieuws van o.a.
partners

D퀌© zomertrends van 2013 voor je haarí¢ä‰åŒ?

Ken je dat gevoel, wanneer je je (natte strand)haar borstelt en er steeds haren worden uitgetrokken? Van dat stugge zomerhaar door zwemmen in zout zee- of chloorwater, waar bijna geen gewone borstel fatsoenlijk door heen komt? Dan is de Hairworkxx® Plonter Borstel de ideale uitkomst! Pijnloos je haar ontklitten en bovendien subliem laten glanzen was nog nooit zo gemakkelijk én aangenaam! Tevens nieuw van Hairworkxx® zijn de trendy Featherworkxx Extensions, dé allernieuwste rage op het gebied van Featherextensions, voor die typische ‘Ibiza Strandlook’!

Weg met eigenwijze lokken en hardnekkige klitten vanaf nu! Door het ergonomische ontwerp van de Hairworkxx® Plonter Borstel wordt het haar vanaf de haarwortel tot in de punten moeiteloos ontklit. Het breken van je haar wordt hierdoor geminimaliseerd waardoor het uiteindelijk voller én gezonder aanvoelt en er ook zo uitziet. De Hairworkxx® Plonter is geschikt voor alle haartypes en kan zowel op nat haar als op droog haar gebruikt worden. Door de speciale vorm en het handvat van de Hairworkxx® Plonter Borstel ligt deze gemakkelijk in de hand.

De Hairworkxx® Plonter Borstel zorgt tevens voor een heerlijke, ontspannende wellness-hoofdhuidmassage. Hierbij wordt de opperhuid van het hoofd gestimuleerd wordt en krijgt het haar een mooie glans. Ook is de Hairworkxx® Plonter ideaal geschikt voor een perfecte, gelijkmatige verdeling van je conditioner en voor het aanbrengen van stylingproducten bij kortere haarstijlen. De Hairworkxx®  Plonter Borstel is verkrijgbaar in de kleur zwart met roze.

Dé nieuwste haartrend voor de zomer van 2013: Featherworkxx® Haarextensions!  
Hairworkxx® Featherworkxx® Extensions zijn dé allernieuwste haartrend voor de zomer van 2013! Deze trendy haarextensions van Hairworkxx® zijn gemaakt van originele hanenveren uit Amerika. Deze zijn van de allerbeste kwaliteit. Met Featherworkxx Extensions creëer je in een handomdraai een uniek kapsel zonder schade toe te brengen aan je eigen haar. Vele bekende celebrities waaronder Kim Kardashian, Jessica Simpson, Hillary Duff en Jennifer Love Hewitt zijn al gespot met deze trend!

Hoe werkt het?

De Hairworkxx® Featherworkxx Extensions zijn gemakkelijk en snel in te zetten, te verwijderen en te hergebruiken. Je schuift het microringetje over de pullingwire tegen de kraal aan, je pakt het plukje haar, ongeveer 1 cm onder de scheiding en je haalt het plukje haar door het lusje heen. Vervolgens trek je aan de ‘pullingwire’ en schuif je de microring over het plukje haar heen. Houd de microring ruim 1 cm van de hoofdhuid af, steek de  Featherworkxx Extension door de ring en knijp het ringetje met een tangetje dicht. Klaar is je trendy strandlook!

Eenvoudig te stylen, ruim 2 maanden draagbaar en verkrijgbaar in diverse kleuren

Je kunt Featherworkxx Extensions van Hairworkxx® gewoon wassen, föhnen, krullen en stylen, zoals je dat met je eigen haar ook doet. De Featherworkxx Extensions blijven wel twee tot drie maanden perfect zitten. Ze zijn beschikbaar in diverse kleuren (van heel natuurlijk tot trendy fluortinten en alles daar tussenin) en in verschillende lengtes van 15 tot 32 centimeter.

De Hairworkxx®  Plonter Borstels en Featherworkxx Extensions worden in Europa gedistribueerd door Hairworkxx® uit Helmond.

De producten worden verkocht via professionele kapsalons.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?