Nieuws over nieuwe en vernieuwde producten !

meld u nu gratis aan en
ontvang als eerste het laatste product nieuws en de beste aanbiedingen!

gratis aanmelden


Productnieuws.nl, NIEUWS over nieuwe en vernieuwde producten !

Het aanbod van (product)nieuws is overweldigend en versnipperd. productnieuws.nl verzamelt, bundelt en categoriseert particuliere en zakelijke productnieuws berichten en publiceert en distribueert deze online.

GRATIS aanmelden 

Ontvang als eerste GRATIS het laatste productnieuws en de beste aanbiedingen. Meld u aan en kies de onderwerpen waarin u geïnteresseerd bent! Zodra er nieuws is uit één van de door u aangegeven categorieën ontvangt u een e-mail (alert) met daarin een link naar het bericht.
Indien u wilt, ontvangt u als eerste de beste aanbiedingen van de leveranciers en fabrikanten die hun productnieuws plaatsen op productnieuws.nl.

Klik hier als u zich wilt aanmelden 

Nieuws plaatsen

Op productnieuws.nl kunnen fabrikanten, importeurs en toeleveranciers GRATIS productnieuws voor de relevante categorieën inzenden en op deze manier onder de aandacht brengen van een groot publiek. Het bericht wordt eventueel door onze redactie geredigeerd en daarna distribueren wij het bericht via onze leden en journalisten en ontsluiten het voor alle zoekmachines. Uiteraard wordt het bericht ook geplaatst op productnieuws.nl  Tegen geringe kosten kan het bericht worden "aangekleed" met een logo, link naar een website of landingspagina, video en of bedrijfsprofiel. Het spreek voor zich dat deze items conversie verhogend werken.

Klik hier om uw bericht te plaatsen.

Extra

Productnieuws.nl beschikt over een up-to-date perslijst. Wij kunnen uw productnieuwsbericht(en) ook toezenden aan alle relevante journalisten, redacteuren en sociale on- en offline media. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

 

Van de volgende bedrijven plaatsen wij al productnieuws:

close