Nieuws over nieuwe en vernieuwde producten !

meld u nu gratis aan en
ontvang als eerste het laatste product nieuws en de beste aanbiedingen!

gratis aanmelden

EasyPark, de grootste mobiele parkeerapp van Europa, komt naar Nederland

vrijdag , 22-09-2017    

EasyPark, de grootste mobiele parkeerapp van Europa, breidt zijn diensten uit naar Nederland. Dat maakt het van oorsprong Zweedse bedrijf officieel bekend tijdens de openingsdag van het congres van de European Parking Association, dit jaar toepasselijk genoeg georganiseerd in Rotterdam. EasyPark was al te gebruiken in bijna zeshonderd steden in tien andere landen, waaronder Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Spanje.
Lees meer

Volkswagen Bedrijfswagens introduceert slooppremies in Nederland

vrijdag , 22-09-2017    

Volkswagen Bedrijfswagens introduceert een slooppremieregeling in Nederland. Hiermee stimuleert Volkswagen Bedrijfswagens de vervanging van oude EU1 tot en met EU4 diesels, ongeacht het merk, door de nieuwste bedrijfswagens met schonere technologie.
Lees meer

Nieuwe OptiFresh Touch: Een machine met smaak!

woensdag , 20-09-2017    

Soms neem je uitgebreid de tijd voor een kop koffie, soms ga je snel weer aan de slag. Dat kan prima, want met de nieuwe OptiFresh van Animo geniet je altijd binnen enkele seconden van heerlijke koffie. Hoe druk je ook bent, waar je ook bent. De OptiFresh zet vertrouwd lekkere filterkoffie (fresh brew zetmethode) en vele varianten.
Lees meer

Epson introduceert 100

dinsdag , 19-09-2017    

Epson roept bedrijven op hun vergaderruimten niet uit te rusten met kleine flat panel displays, en in plaats daarvan te kiezen voor 100-inch interactieve videoconferencing oplossingen op basis van projectie EB-1470Ui. De EB-1470Ui zorgt niet alleen voor probleemloze vergaderingen met eenvoudige connectiviteit en setup,
Lees meer

Advanza, dé makelaar tussen consument en ondernemer

maandag , 18-09-2017    

Voor ondernemers is het elke dag een uitdaging om klanten te werven. Advanza is een uitkomst voor ondernemend Nederland, want zij brengt ondernemers in contact met nieuwe klanten. Advanza helpt jaarlijks 200.000 klanten aan de beste vakman: van aannemers tot cateraars. Door de aanhoudende groei gaat Advanza nu van start in nieuwe branches.
Lees meer

Volkswagen Amarok Aventura: overtreffende trap in luxe en looks

vrijdag , 15-09-2017    

Volkswagen introduceert met de Amarok Aventura de overtreffende trap binnen de Amarok-serie. Deze uiterst complete versie is gebaseerd op de Highline met de meest krachtige V6 TDI-motor (165 kW/224 pk) en is uitgerust met talrijke extra’s.
Lees meer

Zakenmam lanceert agenda voor vrouwelijke ondernemers die ook moeder zijn

woensdag , 13-09-2017    

Moeders met een eigen bedrijf zitten vaak in een spagaat tussen de activiteiten voor hun bedrijf en activiteiten voor het gezin. Voor Marieke Anthonisse, eigenaresse van Zakenmam, reden voor het ontwikkelen van een agenda die de werk- en privéagenda combineert. De Zakenmam Agenda 2018 helpt ondernemende moeders om overzicht te houden in hun drukke leven.
Lees meer

Volkswagen Bedrijfswagens presenteert Crafter ERGO Kipper

woensdag , 13-09-2017    

Volkswagen Bedrijfswagens toont van 12 t/m 14 september de Crafter ERGO Kipper als Nederlandse primeur tijdens GroenTechniek Holland in Biddinghuizen. Deze nieuwe versie van de Crafter is de eerste ARBO-gecertificeerde kipper die door Van den Born Carrosserie B.V. op het chassis van de nieuwe Volkswagen Crafter is gebouwd.
Lees meer

Luchtdicht bouwen met Plaka vloeibaar rubber

dinsdag , 12-09-2017    

De eisen die aan gebouwen worden gesteld op het gebied van luchtdichtheid worden steeds strenger, waardoor de behoefte naar praktische oplossingen voor het luchtdicht afdichten van naden en kieren alsmaar toeneemt. Plaka Nederland introduceert met Plaka vloeibaar rubber een snelle,
Lees meer

Retraction tool voor thermische gasmassaflowmeter

maandag , 11-09-2017    

Model FT-1 van Fox Thermal Instruments is nu leverbaar met een ”retraction tool”. Met deze oplossing kan een insteek thermische flowmeter in een leiding geplaatst worden welke onder druk staat (tot 150 PSI / 10 bar). Het proces hoeft dan niet onderbroken te worden,
Lees meer

Epson-scanner beschermt originele documenten en detecteert dubbele invoer

vrijdag , 08-09-2017    

Epson kondigt de DS-410-scanner aan. Deze scanner biedt uitstekende functies voor productiviteit tegen een betaalbare prijs. Dit maakt hem ideaal voor gebruikers in kleine of thuiskantoren die op zoek zijn naar een zakelijke scanner met veel functies en voor IT-afdelingen die machineparken met desktopscanners willen uitrusten en binnen hun budget willen blijven.
Lees meer

Nieuwe vuilwatertanksensor

donderdag , 07-09-2017    

Met de nieuwe capacitieve-inductieve niveau-opnemer van Gill heeft AE Sensors een sensor in het programma die speciaal geschikt is voor gebruik in vuilwater. De sensor heeft geen bewegende delen en geen holle ruimtes die verstopping mogelijk maken en is afgewerkt met een vuil-afstotende coating.
Lees meer

Dutch Design Brand brengt nieuwe kleurrijke whiteboards

dinsdag , 05-09-2017    

Ze zijn handig en oerdegelijk, maar vooral ook erg saai: de standaard witte whiteboards die in veel vergaderruimtes in een hoekje te vinden zijn. Dat kan anders, dacht Dutch Design Brand. Het ontwerpteam bedacht een serie hippe whiteboards met opvallende, inspirerende prints die je graag wilt laten zien.
Lees meer

3 jaar printen met nieuwe EcoTank-serie van Epson

maandag , 04-09-2017    

Epson introduceert de EcoTank-printers van de volgende generatie, waarmee de serie aanzienlijk wordt uitgebreid. Twee grote ontwikkelingen staan centraal: een speciale fotoreeks met een 5-kleuren inktset (ET-7750, ET-7700) en een geheel nieuw ontwerp met een inkttank aan de voorkant en verbeterde flessen voor navullen zonder knoeien.
Lees meer

Segway presenteert nieuwe smart, zelfbalancerende voertuigen

vrijdag , 01-09-2017    

Vandaag voegt Segway twee nieuwe zelfbalancerende voertuigen toe aan haar consumentenlijn. ’s Werelds toonaangevend leverancier van persoonlijk elektrisch vervoer introduceert de Segway miniLITE en de Segway miniPLUS, welke samen met de reeds op de markt zijnde miniPRO de mini-serie vormen.
Lees meer

Mooi opgeruimd staat netjes

woensdag , 30-08-2017    

Tot nu toe was er eigenlijk geen goede oplossing voor rondslingerende spullen die je netjes wilt opbergen, maar wel snel en makkelijk bij de hand wilt hebben. Kasten en lades zijn al snel te vol en de gebruikelijke transparante opbergkisten of kartonnen dozen wil je liever niet in het zicht hebben staan.
Lees meer

Volkswagen komt met nieuwe Microbus

dinsdag , 29-08-2017    

Volkswagen heeft bevestigd een productieversie van de Volkswagen I.D. BUZZ op de markt te gaan brengen. De beslissing om het elektrische studiemodel verder te ontwikkelen, werd aangekondigd op het Concours d’Elegance Pebble Beach in Californië.
Lees meer

SLV Dasar Premium hoogwaardige vloerinbouwspots

maandag , 28-08-2017    

SLV introduceert een nieuwe productserie: Dasar Premium, hoogwaardige vloerinbouwspots op basis van LED technologie, vervaardigd van RVS en uitgerust met een Perculor lampglas, dat 5x harder en 100x krasbestendiger is dan conventioneel glas.
Lees meer

Toshiba Tec presenteert ’s werelds eerste multifunctionele printer met uitwisbare toner

vrijdag , 25-08-2017    

Toshiba Tec introduceert drie multifunctionals met unieke hybride technologie. Door het conventioneel zwart-wit afdrukken te combineren met eco printen wordt het papierverbruik in de kantooromgeving sterk teruggedrongen.
Lees meer

Meerdere gebruikers delen content op één display dankzij draadloze module

dinsdag , 22-08-2017    

Sharp heeft onlangs de 65 inch Big Pad op de markt gebracht, de PN-65SC1. Het is Sharps grootste formaat interactieve display tot nu toe, dat is voorzien van een Mini Open Pluggable Specification (OPS) uitbreidingsslot. Hierin kan een PC- of draadloze verbindingsmodule worden gestoken,
Lees meer

Canon introduceert nieuwe 3-in-1 printerserie

dinsdag , 22-08-2017    

Canon Europe, marktleider in imaging solutions, heeft vandaag vier nieuwe multifunctionele 3-in-1 inkjet-printers geïntroduceerd waarmee gebruikers thuis kunnen printen, scannen en kopiëren. Deze PIXMA-serie biedt Wi-Fi-connectiviteit, is stijlvol, compact en gebruiksvriendelijk.
Lees meer

TuneKey toetsenbord app introduceert nieuwe instelbare vinger speelruimten tussen de toetsen

vrijdag , 18-08-2017    

Met de standaard smartphone toetsen wordt vaak op de verkeerde toets getypt, vooral met grotere vingers. Dit komt omdat de aanraakvlakken, de actieve niet zichtbare gedeelten van de standaard toetsen die gevoelig zijn voor aanraking, tegen elkaar aan liggen.
Lees meer

Transparante zonnepanelen voor glas en geveltoepassingen

donderdag , 17-08-2017    

Zonnepanelen spelen een belangrijke rol voor een schone elektriciteitsproductie in Nederland. De beschikbare ruimte hiervoor lijkt schaars door de hoge mate van bebouwing in Nederland. Traditioneel worden vooral daken gebruikt voor het plaatsen van zonnepanelen, maar er zijn veel meer mogelijkheden en oplossingen,
Lees meer

MAN focust op elektrische aandrijving voor distributietrucks en bussen

woensdag , 16-08-2017    

MAN introduceert de komende jaren volledig elektrische versies van zijn distributietrucks en stadsbussen. De fabrikant uit München werkt daarvoor nauw samen met zijn klanten. Eind 2017 worden de eerste elektrische vrachtwagens overgedragen aan een aantal Oostenrijkse bedrijven, waaronder bierbrouwerijen, supermarktketens en distributeurs.
Lees meer

Contacteren in een handomdraai

maandag , 14-08-2017    

In de besturings- en schakelinstallatiebouw moeten aders of kabels vaak op stroomrails van koper worden aangesloten. Meestal kost dit veel tijd met schroefklemmen of vast aangeschroefde aderaansluitklemmen. Met een nieuwe generatie onderhoudsvrije aderaansluitklemmen met push-in-techniek biedt Rittal nu de snelste methode om aders eenvoudig en veilig aan te sluiten op stroomrails.
Lees meer

Digitale VA-meter

vrijdag , 11-08-2017    

VA-meters (variable area, variabele doorlaat) voor gassen kunnen, inherent aan de meettechniek, al heel makkelijk 10-tallen procenten onzekerheid hebben bij beperkte drukvariaties. De Compact van Vögtlin Instruments is een interessant alternatief. Deze thermische gasmassafowmeter is niet gevoelig voor drukvariaties.
Lees meer

Nieuwe App laat kleine winkels beter concurreren met winkelketens

donderdag , 10-08-2017    

We kennen het allemaal, centra van steden die beheerst worden door grote winkelketens en daardoor steeds meer op elkaar gaan lijken. De A1 toplocaties zijn immers vaak te duur voor kleine en startende ondernemers om zich te kunnen vestigen zodat zij aangewezen zijn op locaties met minder traffic.
Lees meer

Canon introduceert compacte printer voor direct-klaar-prints en -creaties

woensdag , 09-08-2017    

Canon Europe maakt de introductie bekend van de ultracompacte SELPHY CP 1300. Dit nieuwe model stelt gebruikers in staat om verbinding te maken en rechtstreeks te printen vanaf hun smartphone of camera. De SELPHY VP 1300 is ontworpen om duurzame herinneringen vast te leggen die de kwaliteit van een fotolab hebben.
Lees meer

D-Link biedt supersnelle Access Points voor zakelijke markt

dinsdag , 08-08-2017    

D-Link heeft twee nieuwe Unified Access Points geïntroduceerd voor betere connectiviteit en draadloze prestaties voor het MKB. De Wireless AC Selectable Dual-Band Unified Access Point (DWL-3610AP) en Wireless AC1200 Dual-Band Unified Access Point met externe antennes (DWL-6610APE) bieden ongehoorde Wi-Fi prestaties,
Lees meer

Sharp voorziet professionele displays van PC-module

dinsdag , 18-07-2017    

Sharps professionele displays voor digitale informatievoorziening kunnen vanaf nu via het ingebouwde uitbreidingsslot van computerfuncties worden voorzien. Met de Mini Open Pluggable Specification-module (OPS) van elektronicafabrikant AOPEN, de PNZB03PC, kunnen alle Windows 10-applicaties op het display in 4K worden uitgevoerd.
Lees meer

Forse tijdwinst import- en exportbedrijven bij douane

maandag , 17-07-2017    

Nederlandse import- en exportbedrijven zijn nog steeds enorm veel tijd kwijt aan het invullen en controleren van douaneformulieren. Met een nieuwe softwaretool is het Nederlandse bedrijf Taric Support de concurrentie aangegaan met bestaande overheidskanalen.
Lees meer

De gesnoerde Multitool van Metabo

vrijdag , 14-07-2017    

Gebruikers kunnen nu kiezen tussen snoerloos of gesnoerd werken met de oscillerende multitool van Metabo. De nieuwe gesnoerde MT 400 Quick is een krachtige alleskunner voor verbouwingen en renovaties, uit-wisselbaar met een groot aantal OIS en Starlock accessoires.
Lees meer

Plum lanceert nieuwe EVHI - MacBAT IV

donderdag , 13-07-2017    

De MacBAT IV is een multifunctionele volume corrector voor ijkwaardige toepassingen en kan in combinatie worden gebruikt met alle typen flowmeters met een actueel volume puls-uitgang zoals turbine, rotor en ultrasone flowmeters.
Lees meer

De PT-RZ21K: de kleinste en lichtste 20.000 lumen laserprojector ter wereld

woensdag , 12-07-2017    

Panasonic heeft tijdens InfoComm 2017 meer informatie bekendgemaakt over de nieuwe PT-RZ21K. De PT-RZ21K, die naar verwachting begin november op de markt komt, is speciaal ontworpen om 24/7 te kunnen opereren in vrijwel alle omstandigheden.
Lees meer

Veilig printen en scannen nu ook voor het MKB

maandag , 10-07-2017    

Brother maakt beveiligd printen met een NFC ID-kaart nu ook mogelijk voor het MKB met SecurePrint+. Een eenvoudige manier om documenten te beveiligen door gebruik te maken van een NFC ID-kaart of Pincode. Ideaal voor de kleinere bedrijven of organisaties die werken met privacy- of bedrijfsgevoelige gegevens.
Lees meer

Nieuwe High Performance Computing-oplossingen

maandag , 10-07-2017    

Hewlett Packard Enterprise introduceert een nieuwe reeks systemen, software en services voor High Performance Computing (HPC) en Artificial Intelligence (AI). De nieuwe HPE Apollo 6000 Gen10-, HPE SGI 8600- en HPE Apollo 10-systemen zijn geoptimaliseerd om sneller en efficiënter inzichten te delen.
Lees meer

Sharp lanceert twee hoogvolume multifunctionele kleurenprinters

donderdag , 06-07-2017    

Sharp heeft bekendgemaakt dat het assortiment multifunctionele kleurenprinters (MFP’s) wordt uitgebreid met twee nieuwe modellen. De MX-6580N en de bieden een unieke combinatie van hoge snelheden, uitstekende functionaliteit en een grote diversiteit aan afwerkingsmogelijkheden.
Lees meer

Online factuurprogramma Jortt Gratis breidt uit met iDEAL-betaalknop

woensdag , 05-07-2017    

Het innovatieve online factuurprogramma Jortt Gratis biedt als eerste gratis factuurprogramma de online betaalmethode iDEAL aan. Hiermee kunnen de Jortt Gratis gebruikers hun klanten facturen online laten betalen met iDEAL, creditcard, PayPal en nog vele andere betaalmethoden.
Lees meer

Plaka Airtight; de nieuwe standaard voor een luchtdicht prefab casco

dinsdag , 04-07-2017    

Door de steeds strengere eisen op het gebied van de energieprestaties van woningen is het van belang om ook bij prefab casco’s te zorgen voor 100% luchtdichte aansluitingen. Luchtdicht bouwen begint bij goed ontworpen details.
Lees meer

Web RTC gebaseerde Unified Communications oplossing

maandag , 03-07-2017    

BLU Networks, een snelgroeiende Telecom en Internet Service Provider voor de zakelijke markt, heeft OneSpace gelanceerd. OneSpace is een unieke op Web RTC gebaseerde Unified Communications oplossing, compleet, overzichtelijk en de markt ver vooruit.
Lees meer

Nieuw Freshline SafeChill-systeem ter voorkoming van campylobacter

vrijdag , 30-06-2017    

Air Products heeft een nieuwe toepassing aan haar Freshline-portfolio voor de voedselverwerkende industrie toegevoegd. Freshline SafeChill is een gepatenteerd snelkoelingsproces dat pluimveeverwerkers en retailers een oplossing biedt voor een vergaande beperking van de meest voorkomende bacteriële besmetting in vers gevogelte: campylobacter.
Lees meer

Nieuwe serie zakelijke monitoren aan met driezijdig randloos ontwerp

woensdag , 28-06-2017    

AOC, specialist in monitoren, kondigt met de nieuwe 90-serie vijf nieuwe monitoren aan uit zijn Pro-lijn. Deze monitoren variëren van 24 inch tot 27 inch en zijn uitgerust met de geavanceerde IPS-panelen met een breed kleurengamma en zijn gericht op bedrijven en veeleisende consumenten.
Lees meer

Norton Quantum3 combi schijf

dinsdag , 27-06-2017    

Norton Quantum3 Combi schijven zijn de nieuwste aanvulling op de Norton Quantum3 slijpschijven-range welke in Maart 2016 werden gelanceerd. De nieuwe combi-schijven worden toegepast voor doorslijpen, afbramen en afkanten binnen verschillende industrieën als de scheepsbouw,
Lees meer

Eerste papieren vliegtuigjes-winkel ter wereld opent in Amsterdam

maandag , 26-06-2017    

Vrijdag 30 juni opent Paper Pilot haar deuren op de Hazenstraat 18 te Amsterdam (vlakbij De 9 Straatjes). Dit is de eerste winkel ter wereld waar uitsluitend papieren vliegtuigjes gekocht kunnen worden. De winkel introduceert het concept Smart Store en wil laten zien dat zelfs een simpel velletje papier op een innovatieve manier verkocht kan worden.
Lees meer

Vredo oppompbare Flex Tank

vrijdag , 23-06-2017    

Speciaal voor de Duitse markt heeft Vredo voor de 32 kuubs VT7028-3 , een speciale tank ontwikkeld. Standaard is de polyestertank 2600mm breed, de nieuwe smalle tank heeft een breedte van slechts 2100mm.
Lees meer

Zakelijk schrijven voor dummies

donderdag , 22-06-2017    

Er wordt van alles geëist van sollicitanten. Maar een aantrekkelijke tekst schrijven waardoor de juiste personen reageren, is ook een kunst. In Zakelijk schrijven voor Dummies leer je onder meer waarom je beter niet op zoek kunt gaan naar een ‘zelfstandige teamplayer’ of een ‘duizendpoot’.
Lees meer

Kosteneffectieve HCM-oplossing met hoge implementatiesnelheid

woensdag , 21-06-2017    

SAP introduceert SAP SuccessFactors Packaged Offerings, een pakketoplossing voor partners gebaseerd op de HCM-software SAP SuccessFactors. Hiermee kunnen SAP-partners het mkb bedienen met een voorgeconfigureerde, schaalbare en betaalbare HCM-oplossing met een snelle time-to-market.
Lees meer

Artificial Intelligence voor Sales

dinsdag , 20-06-2017    

HowardsHome heeft deze maand Sales Triggers gelanceerd. Deze oplossing houdt sales en business development actief op de hoogte van verkoopkansen bij klanten en prospects. Sales Triggers zet artificial intelligence in om gerichte klantinformatie te tonen voor gebruik in het verkoopproces.
Lees meer

Gloednieuwe MAN TGE: vanaf nu leverbaar in Nederland

maandag , 19-06-2017    

Vanaf vandaag staat de nieuwe MAN TGE bij de MAN-dealer. Deze bestelwagen biedt keuze uit liefst 69 carrosserievarianten. Bovendien is hij er met voor-, achter- en vierwielaandrijving en biedt hij volop maatwerkoplossingen.
Lees meer

Fraai uiterlijk en overtuigend innerlijk: de nieuwe Lion’s Coach

woensdag , 14-06-2017    

De veiligheidsnorm ECE R66.02 die in oktober 2017 ingaat, vormde een goede aanleiding om de MAN Lion’s Coach een grondige update te geven. Naast het verstevigen van de carrosserie krijgt de nieuwe Lion’s Coach een compleet nieuw design. De MAN Lion’s Coach wordt tijdens Busworld 2017 in het Belgische Kortrijk voorgesteld.
Lees meer

HPE onthult veiligste servers ter wereld

dinsdag , 13-06-2017    

Met de introductie van het nieuwste ProLiant-portfolio onthult Hewlett Packard Enterprise (HPE) ’s werelds meest veilige industry-standard servers.1 HPE is de eerste leverancier die security op basis van silicium verwerkt in zijn servers.
Lees meer

Nieuw Clipboard helpt bedrijven papieren documenten realtime te digitaliseren

maandag , 12-06-2017    

Wacom kondigt de PHU-111 Wacom Clipboard aan. Met deze smartpad kun je standaard papieren formulieren met inkt invullen en ondertekenen, terwijl ze in realtime worden omgezet in een digitale versie. Als onderdeel van Wacoms assortiment aan handtekeningoplossingen,
Lees meer

Toshiba Tec introduceert 's werelds eerste multifunctionele printer met uitwisbare toner

vrijdag , 09-06-2017    

Toshiba Tec Corporation introduceert 's werelds eerste multifunctionele printer (MFP) die standaard zwart-wit afdrukken maakt, maar ook print met een uitwisbare blauwe toner: de e-STUDIO5008LP-serie. Het unieke en milieubewuste systeem is vanaf juli beschikbaar.
Lees meer

Pano: De eenvoudigste manier om content te delen op werk

donderdag , 08-06-2017    

Polycom kondigt de Polycom Pano aan, een apparaat waarmee je op een eenvoudige manier content kan delen. Voortaan kan iedereen in een vergadering tot maximaal vier streams aan content gelijktijdig delen vanaf elk apparaat, zonder gedoe met kabels, dongels of andere accessoires.
Lees meer

Volkswagen Amarok nu ook met 120 kW/163 pk sterke 3.0 V6 TDI

woensdag , 07-06-2017    

Met de voorverkoopstart van de 120 kW/163 pk sterke versie van de nieuwe Amarok 3.0 V6 TDI is de range van de robuuste en stijlvolle pick-up van Volkswagen Bedrijfswagens compleet. De Amarok 3.0 V6 TDI is er nu als Trendline al vanaf 24.950 euro. Vanaf heden zijn ook diverse handgeschakelde varianten van de 150 kW/204 pk sterke Amarok 3.0 V6 TDI leverbaar.
Lees meer

Van de volgende bedrijven plaatsen wij al productnieuws:

close