Nieuws over nieuwe en vernieuwde producten !

meld u nu gratis aan en
ontvang als eerste het laatste product nieuws en de beste aanbiedingen!

gratis aanmelden

Privacybeleid Productnieuws.nl 

Wij nemen uw privacy uiterst serieus en gaan zorgvuldig met uw persoonlijke informatie om. Dit privacybeleid geeft aan hoe wij omgaan met de gegevens van prospects, klanten en partners.

Wet bescherming persoonsgegevens
Alle (persoonlijke) gegevens die verzameld worden via telefoon, aanvraagformulieren en andere manieren worden vrijwillig verkregen. Het volledige databestand van onze prospects, klanten en partners is aangemeld bij het College bescherming persoonsgegevens onder het meldingsnummer: m1515241 

Gebruik gegevens
De verzamelde gegevens zullen gebruikt worden om onze prospects, klanten en partners te benaderen:

* over belangrijke ontwikkelingen binnen productnieuws.nl

* over nieuwe producten en diensten van Van Sorgen & Co Publishers

* over commerciële aanbiedingen
* voor het vermarkten van producten

* voor marktonderzoek

* voor direct marketing doeleinden van onze partners

Opslag gegevens
De verzamelde gegevens worden opgeslagen in een eigen relatiebeheersysteem. Wij proberen zorg te dragen voor een sluitende beveiliging van uw geregistreerde gegevens en hanteren daarvoor de huidige gebruikelijke en beproefde veiligheidsprocedures. 

Productnieuws.nl verstrekt uw gegevens alleen in de volgende gevallen aan derden buiten productnieuws.nl: 

-Soms koopt u via  productnieuws.nl u een product of levert het u een dienst in het kader van een gezamenlijke marketinginspanning met andere bedrijven. In dergelijke gevallen worden uw persoonlijke gegevens verstrekt aan deze bedrijven.
Wij laten u altijd voorafgaand aan uw registratie weten dat er een dergelijke relatie bestaat en om welke bedrijven het gaat. Houdt u er rekening mee dat deze bedrijven vaak hun eigen privacybeleid hebben met betrekking tot het gebruik van uw persoonlijke gegevens. Dat privacybeleid wijkt soms af van de productnieuws.nl Privacy beleid. 

-Productnieuws.nl geeft persoonlijke gegevens vrij als het daartoe door de wet verplicht wordt gesteld. 

-Productnieuws.nl verkoopt of verstrekt uw persoonlijke gegevens niet aan derden zodat zij uw persoonlijke gegevens voor hun eigen doeleinden kunnen gebruiken.

-Productnieuws.nl verstrekt geen persoonlijke financiële gegevens (zoals informatie over een creditcard) aan andere partijen tenzij dit noodzakelijk is om uw bestelling te behandelen, onze factuur te verwerken, of fraude te voorkomen of te bestrijden. 

Gegevens wijzigen
In de e-mail nieuwsbrief, de berichten alerts en andere mailings staat een link waarmee u uzelf kunt afmelden voor de email communicatie vanuit productnieuws.nl. Ook kunt u via ‘mijn productnieuws” uw persoonsgegevens aanpassen. 

U hebt te allen tijde het recht op inzicht in uw gegevens. Op verzoek zal productnieuws.nl u uit haar bestand halen. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen. 

Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over dit privacybeleid? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Productnieuws.nl
Polderpeil 117
2408 SB Alphen a/d Rijn
Tel: 06-40436761

info@productnieuws.nl 

Wijzigen van dit privacybeleid
Productnieuws.nl houdt zich het recht voor dit privacybeleid aan te passen. De wijzigingen zullen we op deze pagina doorvoeren. Deze pagina is voor het laatst aangepast op 1 september 2012.

Van de volgende bedrijven plaatsen wij al productnieuws:

close