Serieus geluid in een stijlvol en compact design: de SF200 soundbar van Sony

maandag , 15-01-2018

De nieuwe 2.1-kanaals HT-SF200 compact soundbar maakt van de woonkamer een thuisbioscoop. Het compacte design is zeer praktisch en gaat volledig op in de leefomgeving. De subwoofer is ingebouwd waardoor de soundbar weinig ruimte inneemt. Ondanks het compacte formaat zorgt S-Force PRO Front Surround voor een bioscoopeffect alsof er meerdere speakers in de ruimte aanwezig zijn.

Zowel films, Netflix-series, tv-programma’s als muziek via Spotify (via Bluetooth) worden hoogwaardig weergegeven via de ingebouwde Dolby Digital audioprocessor. Deze zorgt ervoor dat laagfrequente geluiden en stemmen altijd helder klinken zonder gebruik te maken van een aparte subwoofer. Alles zonder extra kabels of andere randapparatuur.

Eenvoudig aan te sluiten
De HT-SF200 is gemakkelijk aan te sluiten via HDMI ARC. Ook is Bluetooth en NFC voorzien om en snel verbinding te maken met een smartphone of tablet. Daarnaast zijn deze modellen uitgerust met een USB-ingang om eenvoudig via een USB-stick media af te spelen.

Voor ieder interieur
De slanke vormgeving is speciaal ontworpen voor stijlvolle audioliefhebbers. De compact soundbar valt bijna niet op voor de tv. Deze alles-in-één-oplossing past bij ieder interieur en garandeert altijd een optimaal geluid. Het minimalistische design is goed inzetbaar voor kleine woonkamers en past eenvoudig op een plank of bijzettafeltje bij de tv. De gebruikte materialen zoals de kunstleren afwerking matchen bij ieder type woonstijl. De nieuwe compacte soundbar is beschikbaar in zwart (HT-SF200) of beige (HT-SF201).

De HT-SF200 en de HT-SF201 zijn vanaf maart 2018 beschikbaar voor € 250

sleutelwoorden

HT SF200, compact soundbar, sony

afbeeldingen