Luchtdicht bouwen met Plaka vloeibaar rubber

dinsdag , 12-09-2017

De eisen die aan gebouwen worden gesteld op het gebied van luchtdichtheid worden steeds strenger, waardoor de behoefte naar praktische oplossingen voor het luchtdicht afdichten van naden en kieren alsmaar toeneemt. Plaka Nederland introduceert met Plaka vloeibaar rubber een snelle, flexibele en duurzame oplossing voor het vervaardigen van luchtdichte bouwaansluitingen.

Het Plaka vloeibaar rubber is een milieuvriendelijke kitvariant specifiek geschikt voor het luchtdicht bouwen voor zowel extern als intern gebruik. Door de goede hechting, ook op stuc- en spuitwerk en de eenvoudige verwerking, door middel van een handpistool, is het product breed inzetbaar.

Plaka vloeibaar rubber is uitgebreid getest op luchtdoorlatendheid. Bij een meting van 100 Pa in m³/h.m was de luchtdoorlatendheid 0,00 (klasse 4). Het product kan worden ingezet op vrijwel alle plaatsen waar luchtlekkage een probleem vormt en is uiterst divers. Met een rekbaarheid van 1.200%, een herstellend vermogen van 95% en een UV-bestendigheid voor een periode van 40 tot 45 jaar wordt een uiterst efficiënte en praktische oplossing voor luchtdicht bouwen geboden.

De vloeibare rubber kan tijdens het bouwproces op meerdere momenten worden aangebracht, voor, tijdens en na het realiseren van de buitenschil. Het materiaal kan aan de binnenzijde van de constructie worden verwerkt, hierdoor zijn weersinvloeden van buiten zoals regen en lage temperaturen niet meer van invloed op de verwerking. De verwerker is daardoor minder afhankelijk van de weersomstandigheden.

De Plaka vloeibaar rubber wordt geleverd in worsten van 600 ml in een witte en zwarte variant. Op het product wordt 10 jaar garantie geboden.

sleutelwoorden

luchtdicht afdichten, Plaka Nederland, vloeibaar rubber

afbeeldingen