Sony lanceert 77-inch BRAVIA A1 OLED 4K HDR-TV in de Benelux

dinsdag , 05-09-2017

Sony Benelux brengt vanaf eind september de 77-inch BRAVIA OLED A1 4K HDR TV naar de Benelux. De veelgeprezen A1 is reeds beschikbaar in een 55- en 65-inch model. De 77-inch OLED TV kan nu als pre-order worden besteld. De BRAVIA A1-serie biedt de beeldkwaliteit van OLED versterkt door de 4K HDR Processor X1 Extreme en ultieme geluidskwaliteit dankzij een Acoustic Surface-geluidssysteem. De meer dan 8 miljoen pixels zorgen voor een visuele ervaring met indrukwekkende zwarttinten, levendige kleuren, een dynamisch contrast, scherpe beelden en een brede zichthoek. De 4K HDR Processor X1 Extreme benut het maximale van OLED om een prachtig 4K HDR-beeld af te leveren.

Acoustic Surface-geluidstechnologie
De innovaties van BRAVIA OLED gaan verder dan beeldprestaties. De A1-serie is de eerste TV die geluid uitzendt vanuit het scherm zelf. Sony heeft deze nieuwe geluidstechnologie met de naam Acoustic Surface zelf ontwikkeld. Dankzij het ontwerp resoneert het hele scherm met geluid dat rechtstreeks uit het scherm zelf afkomstig is. Zo ontstaat de perfecte synchronisatie van beeld en geluid, zelfs aan de zijkanten. In combinatie met de brede zichthoek van OLED biedt de A1-serie een visuele en auditieve ervaring, ongeacht de kijkpositie.

Uniek design
Het unieke design van de A1 is zo ontworpen dat de voet en luidsprekers niet zichtbaar zijn. Het vooraanzicht van de TV vormt daardoor een bijzonder fraai geheel. In de voet is een krachtige subwoofer en kabelmanagementsysteem verwerkt dat kan worden opgevouwen voor wandmontage.

Contrast en helderheid
De BRAVIA A1 OLED 4K HDR TV ondersteunt HDR (High Dynamic Range). Dit zorgt voor de weergave van een uitstekend contrast met rijke kleuren. De 4K HDR Processor X1 Extreme-processor verbetert de kleurnauwkeurigheid, het contrast en de helderheid. Deze krachtige processor maakt het tevens mogelijk om niet-HDR content te verbeteren tot bijna 4K HDR-kwaliteit. Een TRILUMINOS display biedt een breder kleurenpalet en zeer hoge helderheid. Daarnaast creëert de Super Bit Mapping 4K HDR een beeld zonder streepvorming en reduceert de databaseverwerking de ruis op het scherm. Tevens reduceert Motionflow de bewegingsartefacten voor een natuurlijke weergave van bewegingen.

Uitgerust met Android TV
De BRAVIA A1 OLED 4K HDR-serie is compatibel met Android TV besturingssysteem van Google. Daarmee kunnen eenvoudig video's worden gestreamd en gemiste uitzendingen worden teruggezien. Televisieliefhebbers kunnen series en films bekijken via Google Play, Netflix, YouTube en andere bronnen. Ook krijgen gebruikers toegang tot een collectie games en extra apps, rechtstreeks vanuit de Google Play Store.

De KD-77A1 (77-inch) is vanaf eind september beschikbaar in de Benelux voor een adviesverkoopprijs van € 20.000. Tevens zijn de KD-65A1 (65-inch) en KD-55A1 (55-inch) beschikbaar voor € 5.000 en € 3.500. De nieuwe 77-inch A1 kan nu als pre-order besteld worden bij een select aantal dealers in de Benelux. Kijk voor meer informatie over beschikbaarheid op www.sony.nl

sleutelwoorden

Sony Benelux, 77 inch, BRAVIA, OLED A1 4K HDR TV

afbeeldingen