Oplossing voor boodschappentas op de fiets

dinsdag , 05-09-2017

Bunzl Retail & Industry, leverancier van verpakkingen, disposables en hygiëneproducten, heeft de fietsaccessoire Hook'd in haar assortiment opgenomen. De Hook'd is ontworpen om boodschappentassen gemakkelijk en veilig per fiets te vervoeren. Het product kan zonder montage aan nagenoeg iedere bagagedrager bevestigd worden.
 
Het ontwerp van Hook'd is eenvoudig: een vierkante plaat van polyethyleen met een h-vormige uitsparing, die zonder montage op de bagagedrager van haast iedere fiets geplaatst kan worden. De fietser kan zijn boodschappentassen aan de twee haken van de Hook'd hangen, waardoor hij deze niet aan zijn stuur hoeft te bevestigen of in zijn handen hoeft te houden.
 
De fietsaccessoire is speciaal ontworpen voor de zeer gangbare big shoppers, de rechthoekige, herbruikbare boodschappentassen die van zichzelf al enige stevigheid hebben. Een bewuste keuze van de ontwerpers, die daarmee het gebruik helpen verminderen van de dunnere plastic boodschappentassen die de supermarkten bij de kassa verkopen.
 
Annelies Clements, National Sales Manager bij Bunzl Retail & Industry: "De eenvoud van het idee vonden we echt verbazingwekkend, en de mogelijke impact nog meer. De Hook'd is niet alleen gemaakt van gerecycled materiaal, maar helpt ook nog eens mee de Nederlandse plasticberg te verminderen door klanten te stimuleren om herbruikbare big shoppers te gebruiken. Daarbij komt nog een voordeel dat iedere Nederlander zal herkennen: de fietser hoeft zijn boodschappentas niet meer aan zijn stuur te hangen, waardoor de veiligheid van zowel hemzelf als van zijn medeweggebruikers enorm toeneemt.

sleutelwoorden

Bunzl Retail en Industry, fietsaccessoire, Hook d, fietstas

afbeeldingen