Glamtainer introduceert unieke uitschuifbare zeecontainer

donderdag , 24-08-2017

Het Emmeloordse bedrijf Glamtainer.com introduceert een unieke 20ft zeecontainer die over de gehele breedte uitgeschoven kan worden waardoor de beschikbare leefruimte met 75 procent wordt vergroot.

Glamtainer, wat staat voor glamorous en container, is een organisatie die zeecontainers ombouwt tot leefruimtes compleet met luxe badkamer, toilet, opbergruimte, slaap- en woongedeelte. Mede doordat de containers CSC plated zijn, kunnen ze op elke gewenste locatie worden neergezet. Met de introductie van de Glamtainer Extendable hebben zij een uniek product ontwikkeld die in de recreatie-, evenementen- en zorgbranche veel aandacht geniet. De Glamtainer Extendable is een 20ft container die over de gehele breedte uitgeschoven kan worden, waardoor de beschikbare ruimte tot 75 procent groter wordt.

De ontwikkelde uitschuifbare container is wereldwijd uniek en wordt door Glamtainer kant en klaar geleverd. Stroom, water aan- en afvoer, badkamer, toilet, keuken, woon- en slaapgedeelte, afgewerkte vloeren, plafonds en wanden zijn vooraf gemonteerd in de container. Op de plaats van bestemming wordt de zijklep over de gehele breedte opengeklapt en is de gehele glazen pui die in de container zit eenvoudig naar buiten te schuiven, waardoor de vloeroppervlakte in één keer met 75 procent wordt vergroot. Binnen een handomdraai ontstaat er een complete leefruimte met een oppervlakte van 26m2. Het enige wat dan nog gedaan dient te worden is water, afvoer en elektriciteit aan te sluiten.

“Het ombouwen van container tot woning is op zich niet zo spannend. Het unieke aan de Glamtainer Extendable is dat een stalen constructie van circa 7000 KG als een soort luciferdoosje uitgeschoven kan worden. Mede door deze ontwikkeling ontvangen we steeds meer de vraag of we de uitschuifbare zeecontainer kunnen inzetten als luxe hotelkamer, tiny house, mantelzorgwoning, kantoor, beursstand of pop-up store”, aldus Jeroen van der Zwaard.

Voorverkoop tickets verkrijgbaar op de website, aan de deur kosten de tickets 15 euro. Zowel vrijdag als zaterdag start het evenement om 19.30u en eindigt het om 22.30u. Het adres is De Steiger 57 te Almere Haven.
   

sleutelwoorden

Glamtainer, 20ft zeecontainer

afbeeldingen