Nieuws over nieuwe en vernieuwde producten !

meld u nu gratis aan en
ontvang als eerste het laatste product nieuws en de beste aanbiedingen!

gratis aanmelden
-

Segway presenteert nieuwe smart, zelfbalancerende voertuigen

vrijdag , 01-09-2017    

Vandaag voegt Segway twee nieuwe zelfbalancerende voertuigen toe aan haar consumentenlijn. ’s Werelds toonaangevend leverancier van persoonlijk elektrisch vervoer introduceert de Segway miniLITE en de Segway miniPLUS, welke samen met de reeds op de markt zijnde miniPRO de mini-serie vormen.

miniLITE – De Segway miniLITE heeft een maximale snelheid van 16 km/u met een bereik van circa 18 km* en kan nauwkeurig bestuurd worden door middel van kniebesturing. Het voertuig heeft aanpasbare LED verlichting en het kniestuur kan tevens dienen als handvat waarmee de miniLITE eenvoudig opgetild kan worden. De besturingsdetectie zorgt ervoor dat een hoge mate van stabiliteit gewaarborgd wordt, waardoor vallen kan worden voorkomen. Grotere en bredere wielen maken het reizen over zelfs de meest ruige terreinen een comfortabele en stabiele ervaring waarbij balans altijd behouden blijft. De miniLITE is een veiliger en leuker alternatief voor een hoverboard, en is daarmee het ideale cadeau voor kinderen en tieners.

miniPLUS – De Segway miniPLUS is het meest exclusieve voertuig binnen de mini-serie. Met unieke eigenschappen zoals de ‘Follow me’-modus, welke aangestuurd kan worden met de bijgeleverde afstandsbediening. Het product is niet alleen ontworpen als functioneel voertuig, maar fungeert tevens als de ideale reisgenoot. De zelfbalancerende miniPLUS kan 20 km/u en heeft een bereik van maar liefst 35 km*. Daarnaast kan ook hiervan de LED verlichting volledig naar smaak gepersonaliseerd worden.

Smart en up-to-date
Met de bijbehorende Ninebot by Segway app kunnen statistieken worden bijgehouden. De app geeft onder andere inzicht in snelheid, kilometerstand, batterijstatus en geeft gebruikers de mogelijkheid in contact te komen met andere gebruikers in de buurt. Terwijl de Ninebot by Segway miniPRO reeds te koop is bij diverse verkooppunten, zullen de nieuwe Segway miniLITE en miniPLUS in de loop van het vierde kwartaal van 2017 te koop zijn. De prijs zal tegen die tijd bekend worden gemaakt. Meer info op www.segway.com.

KickScooters
Recentelijk heeft Segway ook twee nieuwe smart elektrische steps aangekondigd, de KickScooters ES1 en ES2. Deze zijn beide lichtgewicht en beschikken over een ‘one touch’-inklapsysteem, waardoor de bestuurder handig en efficiënt naar het werk kan rijden of gewoon een ritje kan maken voor eigen plezier. De snelheid varieert van 20 km/u voor de ES1 tot 25 km/u voor de ES2 en kan zelfs worden uitgebreid naar 30 km/u met de optionele tweede batterij. De KickScooters bieden een comfortabele rit, dankzij eigenschappen zoals cruisecontrol, antiblokkeersysteem en schokdemping. Meer informatie is te vinden op www.segway.com.

Bron : Segway

afbeeldingen

sleutelwoorden

Segway, zelfbalancerende voertuigen, miniLITE, miniPLUS

reacties

Om een reactie/review te plaatsen, moet u eerst inloggen. Heeft u nog geen inlog?
Meld u dan hier aan.

wachtwoord vergeten ?, klik hier

-

Van de volgende bedrijven plaatsen wij al productnieuws:

close