Nieuws over nieuwe en vernieuwde producten !

meld u nu gratis aan en
ontvang als eerste het laatste product nieuws en de beste aanbiedingen!

gratis aanmelden
-

Bridgestone ontwikkelt nieuwe generatie fietsbanden op basis van het 'Air-Free Concept'

dinsdag , 13-03-2018    

Bridgestone Corporation maakt bekend dat het in samenwerking met Bridgestone Cycle Co. Ltd, een nieuwe generatie fietsband op basis van de "Air Free Concept” technologie heeft ontwikkeld. Met deze technologie hoeven banden niet meer met lucht opgeblazen worden. Haalbaarheidsstudies zijn momenteel aan de gang om deze nieuwe band in 2019 op de markt te brengen.

Het "Air Free Concept” is een technologie die de noodzaak wegneemt om banden met lucht te vullen om het gewicht te kunnen dragen, dankzij een unieke structuur van spaken aan de binnenzijde van de band. Bovendien zijn de harsen die worden gebruikt voor de spaken en het rubber ontworpen om de milieu-impact op hulpbronnen te minimaliseren.

Bridgestone Corporation en Bridgestone Cycle pasten het "Air Free Concept" toe om fietsbanden te ontwikkelen die punctie-vrij zijn. De werking van de hars en de flexibiliteit van het gebruikte materiaal laat innovatieve ontwerpen voor een nieuwe generatie fietsen toe.
 
Met dit innovatieve "Air Free Concept" stelt Bridgestone op grond van deze technologie een nieuw concept van fietsen en een nieuwe generatie banden voor. Deze aanpak maakt deel uit van het engagement van de Groep om voortdurend inspanningen te leveren voor het creëren van een ​​duurzame samenleving door middel van een universeel en vriendelijk mobiliteitsmilieu, om daarmee het leven van mensen te verbeteren.

Bron : Bridgestone

afbeeldingen

sleutelwoorden

Bridgestone Corporation, nieuwe generatie fietsband, Air Free Concept

reacties

Om een reactie/review te plaatsen, moet u eerst inloggen. Heeft u nog geen inlog?
Meld u dan hier aan.

wachtwoord vergeten ?, klik hier

-

Van de volgende bedrijven plaatsen wij al productnieuws:

close