Nieuws over nieuwe en vernieuwde producten !

meld u nu gratis aan en
ontvang als eerste het laatste product nieuws en de beste aanbiedingen!

gratis aanmelden
-

Wireless laders

maandag , 05-03-2018    

Cellularline introduceert een gloednieuwe technologie binnen haar met elke compatible smartphone Wireless Charger-productlijn. Draadloos opladen kent de nodige obstakels, zoals onderbrekingen in de laadfunctie en oververhitting van de telefoon. Voor het oplossen van deze problemen heeft Cellularline de eigen technologie Wideactive Inside ontwikkeld.   

Wideactive Inside heeft 3 verschillende laadniveaus, afhankelijk van verschillende interne elektronische onderdelen en het aantal spoelen: verschillende keuzes voor optimaal en veilig laden.

De Wireless Charger-productlijn kent al de nodige successen met de Wireless Charger en Wireless Fast Charger. Innovatief design, uiterst dun en ultra-licht, voor gebruik thuis en op de werkvloer. De ledlampjes geven de laadstatus aan en de Wireless Fast Charger gaat zelfs nog een stap verder: hij geeft feedback over de wijze van opladen die gebruikt wordt: de adaptive of de standard.

 Wireless Fast Charger Stand is het draadloze oplaadstation met staander. Deze is zacht afgewerkt en dankzij adaptive fast charging technologie ideaal voor het snel opladen van de smartphone. Verticaal, horizontaal of schuin, het doet er niet meer toe. Dankzij de Wideactive Inside technologie laadt de telefoon in elke stand op.

Twee modellen in de productlijn zijn specifiek ontwikkeld voor de iPhone. Opladen volgens Apple-specificaties, met minimalistisch design en elegante witte kleur, in perfecte harmonie met de iPhone-stijl.

Tijdens Mobile World Congress 2018 zullen ook de draadloze opladers voor de auto met Wideactive Inside voorgesteld worden. De productlijn bevat zowel Pilot Active met zuignap als Handy Wing Active met Fast Recharge technologie.

Bron : Cellularline

afbeeldingen

sleutelwoorden

Cellularline, Wireless Charger, Wideactive Inside

reacties

Om een reactie/review te plaatsen, moet u eerst inloggen. Heeft u nog geen inlog?
Meld u dan hier aan.

wachtwoord vergeten ?, klik hier

-

Van de volgende bedrijven plaatsen wij al productnieuws:

close