Nieuws over nieuwe en vernieuwde producten !

meld u nu gratis aan en
ontvang als eerste het laatste product nieuws en de beste aanbiedingen!

gratis aanmelden

Wireless laders

maandag , 05-03-2018    

Cellularline introduceert een gloednieuwe technologie binnen haar met elke compatible smartphone Wireless Charger-productlijn. Draadloos opladen kent de nodige obstakels, zoals onderbrekingen in de laadfunctie en oververhitting van de telefoon. Voor het oplossen van deze problemen heeft Cellularline de eigen technologie Wideactive Inside ontwikkeld.
Lees meer

Doro lanceert slimme zorgoplossing voor thuiswonende senioren

donderdag , 01-03-2018    

Doro, de Zweedse telecomproducent en marktleider op het gebied van seniorentelefoons, lanceert op het Mobile World Congress in Barcelona SmartCare By Doro. Deze cloud-gebaseerde zorgoplossing is erop gericht om het leven van thuiswonende senioren gemakkelijker en veiliger te maken. Het nieuwe systeem koppelt sensoren die ongewone situaties en ongelukken in huis detecteren met de Doro-cloud.
Lees meer

Wiko introduceert View- en Y-smartphoneserie

dinsdag , 27-02-2018    

Wiko introduceert de View- en Y-smartphoneserie. Beide series omvatten drie toestellen met een 18:9-breedbeeldscherm voor een nog intensere ervaring. De View-serie: View Go, View Lite en View Max Van Instagram tot films en games; meer ruimte op je scherm is altijd beter. De View-smartphoneserie heeft een 18:9-beeldverhouding, met een nog indrukwekkender ervaring
Lees meer

LG introduceert eerste AI-technologie voor smartphones

donderdag , 15-02-2018    

LG Electronics introduceert dit jaar de eerste AI-technologie voor haar smartphones op het Mobile World Congress in Barcelona. De nieuwe technologie zal in 2018 al geïmplementeerd worden bij de LG V30, het nieuwste vlaggenschip van LG.
Lees meer

Drie nieuwe ARCHOS smartphones met randloze schermen vanaf 100 euro

vrijdag , 09-02-2018    

ARCHOS introduceert de ARCHOS Core 55S, 57S en 60S smartphones en maakt daarmee toestellen met randloze schermen toegankelijk voor een veel breder publiek gezien de lage instapprijs van 99,99 euro. De drie nieuwe toestellen bieden een 18:9 display in een compact format van 5,5, 5,7 en 6 inch.
Lees meer

Apple geeft preview van iOS 11.3

donderdag , 25-01-2018    

iOS 11.3 biedt dit voorjaar toegang tot nieuwe augmented reality-features op iPhone en iPad, nieuwe Animoji op iPhone X en de mogelijkheid om patiëntendossiers in te zien in de Gezondheid-app. Met de introductie van ARKit in iOS 11 kregen honderden miljoenen iPhone- en iPad-gebruikers toegang tot augmented reality-features en werd iOS ’s werelds grootste AR-platform.
Lees meer

Het hoe, wat en waarom van draadloos opladen

woensdag , 13-12-2017    

Draadloos opladen. Hoewel het niet nieuw is – Android-telefoons kunnen het al jaren, je elektrische tandenborstel zelfs nog langer – staat het sinds kort volop in de belangstelling. De iPhone 8, 8+ en iPhone X, die dit jaar werden geïntroduceerd, zijn namelijk ook draadloos op te laden. Nu klinkt dat natuurlijk heel mooi – immers: hoe minder draden,
Lees meer

Google introduceert betalen met iDEAL in Google Play Store

donderdag , 07-12-2017    

Google stelt iDEAL in de Google Play Store beschikbaar. Hierdoor is het nu mogelijk om apps, games, boeken, films en muziek aan te schaffen in de Google Play Store door te betalen met iDEAL. Op basis van feedback van gebruikers heeft Google besloten deze meest populaire online betaalmethode toe te voegen aan de Google Play Store.
Lees meer

Van de volgende bedrijven plaatsen wij al productnieuws:

close