Nieuws over nieuwe en vernieuwde producten !

meld u nu gratis aan en
ontvang als eerste het laatste product nieuws en de beste aanbiedingen!

gratis aanmelden

iPhone 8 en iPhone 8 Plus: een nieuwe generatie iPhones

vrijdag , 15-09-2017    

Apple kondigt vandaag met iPhone 8 en iPhone 8 Plus een nieuwe generatie iPhones aan. De nieuwe iPhone heeft een nieuw ontwerp van glas en aluminium in drie prachtige kleuren, gemaakt van het duurzaamste glas dat ooit in een smartphone is gebruikt. De nieuwe iPhone heeft Retina HD-displays en een A11 Bionic-chip en is ontworpen voor de ultieme augmented reality-ervaring.
Lees meer

Tibbaa: nieuwe aanbieder in Nederlandse mobiele telecom

vrijdag , 15-09-2017    

Sinds deze week is de Nederlandse telecomsector een opvallende, nieuwe aanbieder rijker. Tibbaa – bekend als één van de grootste ticketing-bedrijven voor events in Nederland – debuteert als aanbieder aan mobiele diensten en producten.
Lees meer

Motorola pakt uit met innovatieve smartphones

maandag , 11-09-2017    

Lenovo introduceert via dochterbedrijf Motorola Mobility, twee nieuwe en innovatieve smartphones - de moto x4 en de moto z2 Force Edition. De nieuwe vierde generatie moto x biedt een unieke intuïtieve gebruikerservaring door slimmere software, de nieuwste cameratechnologie en het design.
Lees meer

Ziggo verhoogt internetsnelheden voor meeste pakketten met 33%

vrijdag , 08-09-2017    

Vanaf 2 oktober verhoogt Ziggo de snelheid van een aantal van zijn consumenten internetabonnementen tot 400 Mbit/s. Daarmee krijgen 1,6 miljoen Ziggo klanten hogere internetsnelheden. De prijzen van de internetabonnementen blijven ongewijzigd.
Lees meer

Star Wars Jedi Challenges voor je smartphone

woensdag , 06-09-2017    

Lenovo en Disney onthullen vandaag de Star Wars: Jedi Challenges: een nieuw Augmented Reality Star Wars-product dat fans in staat stelt Star Wars te ervaren op een manier die nooit eerder mogelijk was. Jedi Challenges omvat een Lenovo Mirage AR-headset, lightsaber controller, tracking beacon en uren aan Star Wars-gameplay.
Lees meer

Doro lanceert nieuwe intuïtieve smartphone: Doro 8040

maandag , 04-09-2017    

Doro, de Zweedse telecomproducent en marktleider op het gebied van seniorentelefoons, introduceerd de Doro 8040, een intuïtieve smartphone met ingebouwde toegang voor vrienden en familie. Net als andere telefoons van Doro, speelt ook de 8040 in op de behoeftes van ouderen zoals luid en helder geluid, aanpasbare lettergrootte, duidelijk gescheiden toetsen en een handige noodknop.
Lees meer

Wi-Fi oplossingen voor het hele huis

maandag , 04-09-2017    

D-Link’s COVr Hybrid Powerline Wi-Fi System (COVr-P2502) is één van de eerste Wi-Fi oplossingen voor het hele huis die PowerLine technologie gebruikt als basis. PowerLine werkt via het elektriciteitsnetwerk in huis, waarbij elektrische bedrading omgezet wordt in een high-speed netwerk en elk stopcontact kan worden gebruikt als netwerkaansluiting.
Lees meer

Nieuwe SanDisk iXpand-base slaat foto's en video's op tijdens het opladen

maandag , 04-09-2017    

Western Digital Corporation heeft zijn bekroonde lijn van mobiele opslag producten voor iPhone uitgebreid met de SanDisk iXpandTM Base. Het nieuwe product past perfect bij gebruikers van een Iphone die een gemakkelijke manier zoeken om een back-up van hun foto’s, video’s en contacten te maken.
Lees meer

LG onthult details omtrent camera en UX V30 smartphone

maandag , 28-08-2017    

LG Electronics onthult meerdere details over de functionaliteit en het gebruiksgemak van het nieuwe vlaggenschip, de LG V30. LG tilt smartphonefotografie naar een hoger niveau met de laatste camera-innovaties. Zo zal de LG V30 beschikken over een f/1.6 diafragmacamera met een Crystal Clear lens. De dubbele camera in de LG V30 heeft het grootste diafragma ooit in een smartphone,
Lees meer

LG Q6 vanaf 12 augustus verkrijgbaar in Nederland

vrijdag , 11-08-2017    

De LG Q6, de mid-range smartphone met high-end functies, is vanaf dit weekend 12 augustus verkrijgbaar in Nederland. Nederland is hiermee een van de eerste Europese landen waar de LG Q6 met het bijna randloze FullVision 18:9 display op de markt komt.
Lees meer

D-Link biedt supersnelle Access Points voor zakelijke markt

dinsdag , 08-08-2017    

D-Link heeft twee nieuwe Unified Access Points geïntroduceerd voor betere connectiviteit en draadloze prestaties voor het MKB. De Wireless AC Selectable Dual-Band Unified Access Point (DWL-3610AP) en Wireless AC1200 Dual-Band Unified Access Point met externe antennes (DWL-6610APE) bieden ongehoorde Wi-Fi prestaties,
Lees meer

Moto Z2 Play vanaf begin augustus verkrijgbaar in Nederland

dinsdag , 18-07-2017    

Motorola kondigt vandaag aan dat de Moto Z2 Play vanaf begin augustus verkrijgbaar is in Nederland. Kun je niet langer wachten? Vanaf vandaag tot 6 augustus kun je de Moto Z2 Play al pre-orderen bij de gebruikelijke verkoopkanalen.
Lees meer

LG Q6 vanaf augustus verkrijgbaar

donderdag , 13-07-2017    

LG Electronics introduceert de LG Q6, een smartphone met een high-end gevoel tegen een aantrekkelijke prijs. Het bijna randloze toestel heeft net als de LG G6 een groot FullVision scherm en staat voor minimaal design en maximaal gebruikersgemak. De Q6 is vanaf augustus verkrijgbaar in Nederland en België.
Lees meer

Krachtige solar oplader met zonnewijzer

donderdag , 06-07-2017    

Met de Biolite Solar Panel 10+ zit je nooit meer zonder stroom. Zelfs als de zon al achter de bergen is verdwenen laad je je smartphone op dankzij de ingebouwde accu met een capaciteit van 3000 mAh. Het uitvouwbare zonnepaneel heeft een 360 graden kickstand waardoor je het op elk terrein kunt plaatsen.
Lees meer

Nieuwe Multiroom WiFi Kit creëert overal snelle internetverbinding

dinsdag , 27-06-2017    

devolo introduceert de Multiroom WiFi Kit, een innovatief Powerline-product dat zorgt voor een snelle internetverbinding in alle ruimtes in je huis. Voor deze snelle verbinding maakt de Kit gebruik van je eigen elektriciteitsnetwerk.
Lees meer

Eindelijk einde aan roamingkosten binnen EU

donderdag , 15-06-2017    

Vanaf 15 juni 2017 betalen consumenten geen extra kosten meer voor het gebruik van hun mobiele telefoon in een ander EU-land. De Consumentenbond heeft zich hier jarenlang voor ingezet, samen met andere Europese consumentenorganisaties, verenigd in de BEUC.
Lees meer

Maak kennis met de nieuwe Moto E4 & Moto E4 Plus

dinsdag , 13-06-2017    

Motorola kondigt de nieuwe Moto E4 en Moto E4 Plus aan. Beide toestellen zijn voorzien van een gelikt design en belangrijke upgrades. Denk hierbij aan een batterij die een hele dag meegaat en geavanceerde cameramogelijkheden, voor een betaalbare prijs.
Lees meer

Nieuwe mogelijkheden met de Moto Z2 Play en Moto Mods

vrijdag , 02-06-2017    

Motorola kondigt aan dat de Moto smartphone- en Moto Modfamilie later dit jaar wordt uitgebreid met de nieuwe Moto Z2 Play en Moto Mods. De tweede generatie Moto Z2 Play is voorzien van een dunner en lichter ontwerp en levert snellere prestaties. Het volledig metalen unibody-ontwerp ziet er niet alleen goed uit, maar zorgt ook voor bescherming tegen de dagelijkse slijtage waar telefoons mee te maken hebben.
Lees meer

Van de volgende bedrijven plaatsen wij al productnieuws:

close