Nieuws over nieuwe en vernieuwde producten !

meld u nu gratis aan en
ontvang als eerste het laatste product nieuws en de beste aanbiedingen!

gratis aanmelden
-

Cocosoap hét natuurlijke alternatief voor scrubben en reinigen van de huid 

maandag , 19-02-2018    

Zwarte zeep om op je gezicht te smeren? Dat kan alleen bij BLOOMR met de CocoSoap. Laat je niet misleiden want het product is meer dan alleen zeep. Deze Charcoal Skin Detoxer bevat als enige gezichtsreiniger de échte BLOOMR Coconut Charcoal. Vandaar ook de zwarte kleur. Deze Charcoal zorgt bij contact met de huid voor een lichte scrub die dode huidcellen verwijdert en tegelijkertijd ook onzuiverheden absorbeert.

Na deze detox van de huid zorgt de mix van drie natuurlijke oliën te weten olijf-, palm-, en natuurlijke kokosolie voor de basisvoeding. Na een grondige detoxing scrub is het immers enorm belangrijk om je huid de juiste voedingstoffen te geven om zich mooier dan ooit weer op te bouwen. Deze CocoSoap is dus een scrub, detox en cleanser in één. Voor de best mogelijke voeding breng je hierna nog een natuurlijke crème aan zodat de huid niet te droog wordt.

BLOOMR Coconut Charcoal Skin Detoxer bevat 100% natuurlijke ingrediënten zoals we dat van dit merk gewend zijn. Het is hét verantwoorde alternatief voor het scrubben en zuiveren van de huid. BLOOMR CocoSoap detoxt je huid en laat je stralen als nooit tevoren!
      
Eigenschappen BLOOMR Coconut Soap
o    100% Natuurlijk
o    Bevat geen parabenen of andere chemische stoffen
o    Geeft een zuivere en stralende huid
o    Laat de huid heerlijk ruiken
o    Voorkomt en verwijdert acné en onzuiverheden
o    Voorkomt huidveroudering
o    Verhelpt te vette huid
o    Verwijdert bacteriën van het huidoppervlak
o    Geschikt voor alle huidtypes
o    Bevat de échte BLOOMR Coconut Charcoal

Andere standaard gezichtsreiningsproducten kunnen agressief zijn voor je huid. Daarnaast bevatten ze vaak maar één van de drie functies die BLOOMR CocoSoap bevat. Ook is het verwarrend welke gezichtsproducten je samen kunt gebruiken en in welke volgorde. De chemische stoffen die vaak voorkomen in deze standaardproducten kunnen op lange termijn en bij intensief gebruik zorgen voor irritatie, allergie en dergelijke.

Met de BLOOMR CocoSoap hoef je over al dit geen zorgen te maken. Deze Charcoal Skin Detoxer heeft een all in one zuiverend effect op je huid. Niet onnodig je hoofd breken over of je het nu wel allemaal goed gebruikt en combineert. Gewoon één product voor je volledige gezichtsreiniging en ook nog eens 100% natuurlijk!  

BLOOMR CocoSoap kan dagelijks gebruikt worden. Alle ingrediënten zijn 100% natuurlijk en daarom niet schadelijk voor je huid bij langdurig gebruik.

BLOOMR Cocosoap is verkrijgbaar via de webshop voor € 24,95. Ook in duopakket te bestellen of in combinatie met de Coconut Charcoal voor wittere tanden en een zuivere mond.

Bron : BLOOMR

afbeeldingen

sleutelwoorden

Zwarte zeep, BLOOMR, CocoSoap, Charcoal Skin Detoxer, Charcoal Skin Detoxer

reacties

Om een reactie/review te plaatsen, moet u eerst inloggen. Heeft u nog geen inlog?
Meld u dan hier aan.

wachtwoord vergeten ?, klik hier

-

Van de volgende bedrijven plaatsen wij al productnieuws:

close