Nieuws over nieuwe en vernieuwde producten !

meld u nu gratis aan en
ontvang als eerste het laatste product nieuws en de beste aanbiedingen!

gratis aanmelden

Veilig en verzorgend nagels lakken

vrijdag , 16-03-2018    

Zoveel stemmingen en gelegenheden, zoveel verschillende kleuren nagellak! IDUN Minerals biedt een rijk palet aan prachtige hoogglans kleuren in zowel diverse mooie nude tinten als kleurrijke statement kleuren.
Lees meer

Andrélon Ochtend Boost Douchegel

donderdag , 08-03-2018    

Andrélon introduceert een nieuwe geursensatie voor het lichaam: fijne douchegels met verkwikkende geuren. Door toevoeging van een unieke Encapsulated Fragrance Technology kun je hier langdurig van genieten tot wel 12 uur na het douchen! Voor een stralende, frisse huid zijn er drie douchegels: Pioenroos & Lychee, Blauwe Bes & Patchouli en Groene Thee & Kokoswater.
Lees meer

Cocosoap hét natuurlijke alternatief voor scrubben en reinigen van de huid 

maandag , 19-02-2018    

Zwarte zeep om op je gezicht te smeren? Dat kan alleen bij BLOOMR met de CocoSoap. Laat je niet misleiden want het product is meer dan alleen zeep. Deze Charcoal Skin Detoxer bevat als enige gezichtsreiniger de échte BLOOMR Coconut Charcoal. Vandaar ook de zwarte kleur.
Lees meer

Ogen als intense blikvangers én lippen om te zoenen

vrijdag , 16-02-2018    

Onze stemmingen en gelegenheden zijn niet elke dag hetzelfde en ook qua kleding wisselen we verschillende outfits met grote regelmaat af. Om je make-up hierbij perfect te laten matchen, biedt IDUN Minerals een ruime keuze uit verschillende 100% pure minerale Eyeshadow Palettes, Lipsticks en bijpassende Lipliners.
Lees meer

HEMA: een foundation voor iedere teint

vrijdag , 19-01-2018    

Het vinden van de juiste foundation kan knap lastig zijn. Daarom introduceert HEMA nu vier nieuwe type foundations, die bijdragen aan een egale en matte huid, natuurlijke look en een perfecte dekking. De foundations zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, voor ieder huidtype en teint de juiste foundation!
Lees meer

100% natuurlijke witte tanden met BLOOMR Coconut Charcoal

donderdag , 18-01-2018    

Duurzaamheid is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. En met de groeiende wereldbevolking is dit ook belangrijker dan ooit. Voorheen was het best lastig om hip en trendy te zijn én ook nog rekening te houden met het milieu. Maar dat wordt ons steeds makkelijker gemaakt.
Lees meer

Toename bijziendheid zorgelijk

dinsdag , 16-01-2018    

Het aantal mensen dat last heeft van bijziendheid, ook wel myopie genoemd, neemt ernstig toe. Op dit moment komt het in Nederland zelfs twee keer zo vaak voor dan vijftig jaar geleden: één op de drie Nederlanders is bijziend. Een zorgelijke ontwikkeling, waarover wordt gesproken als een myopie epidemie.
Lees meer

Pure DNA Beauty, een revolutie in huidverzorging

dinsdag , 12-12-2017    

In januari 2018 lanceert Pure Genetic Lifestyle een revolutie in huidverzorging met de Pure Beauty Analyse; een programma dat 100% op maat gemaakte huidverzorging biedt op basis van je DNA. Veroudering van de huid heeft verschillende oorzaken.
Lees meer

De kracht van kurkuma met MASSADA Long Eyelashes Nutrition Plus Serum

woensdag , 22-11-2017    

Kurkuma is een opvallend ingrediënt in de cosmetische wereld. Steeds meer cosmeticamerken gebruiken het als werkstof, omdat het diverse voordelen heeft voor je uiterlijk. Massada, het van oorsprong Spaanse, holistische huidverzorgingsmerk introduceert de lijn Massmed.
Lees meer

Van de volgende bedrijven plaatsen wij al productnieuws:

close