Nieuws over nieuwe en vernieuwde producten !

meld u nu gratis aan en
ontvang als eerste het laatste product nieuws en de beste aanbiedingen!

gratis aanmelden

Abonnement op koffie

vrijdag , 22-12-2017    

Elbuco, Coffee@Home en JURA hebben de handen ineen geslagen en introduceren een abonnement op koffie voor thuis inclusief een hoogwaardige koffiemachine. Een concept dat uniek is in Nederland en inhaakt op de trend van de abonnementeneconomie.
Lees meer

Recyclen klein elektrisch apparaat nog makkelijker

woensdag , 20-12-2017    

Wecycle lanceert samen met een groot aantal retail- en vervoerspartners een nieuwe service: bij de bezorging van een nieuw groot elektrisch apparaat kan de consument nu ook zijn oude kleine apparaten mee teruggeven aan de bezorger. Makkelijk, veilig en vertrouwd. De service wordt verspreid over heel Nederland aangeboden met vervoerders en meer dan 70 (online) winkels.
Lees meer

Nieuwe range AEG was/droogcombinaties biedt zorg voor de meest delicate was

maandag , 04-12-2017    

AEG presenteert hun nieuwe range was/droogcombinaties met verbeterde non-stop programma’s. De collectie brengt ultieme flexibiliteit voor dagelijks gebruiksgemak. Zonder in te boeten op de kwaliteit of effectiviteit van het wassen en drogen, biedt de nieuwe range AEG was/droogcombinaties persoonlijk afgestelde programma’s die zelfs geschikt zijn voor de meest delicate stoffen, zoals zijde en wol.
Lees meer

Coach Voor Een Beter Strijkresultaat

woensdag , 11-10-2017    

Laurastar, wereldleider op het gebied van hoogwaardige strijksystemen, zorgt voor een revolutie binnen de branche door het eerste geconnecteerde strijkijzer op de markt te brengen! Door middel van de Bluetooth-technologie is het strijksysteem van Laurastar Smart verbonden aan een app op de mobiele telefoon van de gebruiker.
Lees meer

Zes apparaten tegelijk opladen, waarvan één supersnel

maandag , 09-10-2017    

Grixx introduceert de 6-Port USB Desktop Charger, inclusief een Quick Charge 2.0 poort We maken het allemaal weleens mee dat alle opladers in huis bezet zijn met smartphones, tablets en andere USB-apparaten. Dat is vanaf nu niet meer nodig, want Grixx introduceert de 6-Port USB Desktop Charger, een oplader die zes apparaten tegelijkertijd kan opladen.
Lees meer

Sigma Air Pure voor een beter binnenklimaat

woensdag , 04-10-2017    

Sigma Coatings introduceert een revolutionair product dat de functie van verf voorgoed kan veranderen. Sigma Air Pure is een biobased muurverf die de binnenlucht zuivert. Vanaf het moment van aanbrengen filtert de Air Purifying Technology van Sigma 70% van de schadelijke formaldehyde uit de binnenlucht en zorgt zo gedurende meerdere jaren voor een beter klimaat in huis, op kantoor of op school.
Lees meer

Van de volgende bedrijven plaatsen wij al productnieuws:

close