Nieuws over nieuwe en vernieuwde producten !

meld u nu gratis aan en
ontvang als eerste het laatste product nieuws en de beste aanbiedingen!

gratis aanmelden

Coach Voor Een Beter Strijkresultaat

woensdag , 11-10-2017    

Laurastar, wereldleider op het gebied van hoogwaardige strijksystemen, zorgt voor een revolutie binnen de branche door het eerste geconnecteerde strijkijzer op de markt te brengen! Door middel van de Bluetooth-technologie is het strijksysteem van Laurastar Smart verbonden aan een app op de mobiele telefoon van de gebruiker.
Lees meer

Zes apparaten tegelijk opladen, waarvan één supersnel

maandag , 09-10-2017    

Grixx introduceert de 6-Port USB Desktop Charger, inclusief een Quick Charge 2.0 poort We maken het allemaal weleens mee dat alle opladers in huis bezet zijn met smartphones, tablets en andere USB-apparaten. Dat is vanaf nu niet meer nodig, want Grixx introduceert de 6-Port USB Desktop Charger, een oplader die zes apparaten tegelijkertijd kan opladen.
Lees meer

Sigma Air Pure voor een beter binnenklimaat

woensdag , 04-10-2017    

Sigma Coatings introduceert een revolutionair product dat de functie van verf voorgoed kan veranderen. Sigma Air Pure is een biobased muurverf die de binnenlucht zuivert. Vanaf het moment van aanbrengen filtert de Air Purifying Technology van Sigma 70% van de schadelijke formaldehyde uit de binnenlucht en zorgt zo gedurende meerdere jaren voor een beter klimaat in huis, op kantoor of op school.
Lees meer

Dyson gaat gevecht aan tegen luchtvervuiling binnenshuis

vrijdag , 22-09-2017    

Dyson onthult vandaag de nieuwste luchtreinigers in het gevecht tegen allergenen, geuren en ultrafijne luchtvervuiling binnenshuis. De Dyson Pure Cool Link en de Dyson Hot+Cool Link verwijderen gassen én 99,95% van de allergenen en verontreinigende deeltjes uit de lucht binnenshuis, zo klein als 0,1 micrometer.
Lees meer

Van de volgende bedrijven plaatsen wij al productnieuws:

close