Nieuws over nieuwe en vernieuwde producten !

meld u nu gratis aan en
ontvang als eerste het laatste product nieuws en de beste aanbiedingen!

gratis aanmelden
-

Licht en compact: de nieuwe accu-stofzuiger van Metabo

donderdag , 01-02-2018    

Of het nu gaat om het zagen van uitsparingen of het opschuren van raamkozijnen – ook kleine werkzaamheden creëren stof en zaagsel. Praktisch, als er een kleine mobiele hulp is die alles weer schoonmaakt. Zoals de nieuwe accu-alleszuiger AS 18 L PC van Metabo: die is compact, licht en heeft helemaal geen snoer nodig. Met een 18 Volt-accupack met 7.0 Ah werkt de accu-stofzuiger ongeveer drie kwartier aan één stuk door. En wie meer tijd nodig heeft: binnenin de zuiger past makkelijk een reserve accu-pack en de bijbehorende lader. De schuif-accu is goed bereikbaar en tegelijkertijd beschermd aan de zijkant van het apparaat aangebracht. Het capaciteitsdisplay op de deksel van de zuiger toont de resterende accu-capaciteit.
 
Zonder snoer, maar met wel drie meter zuigslang en extra zuig- en spleetzuigmondstuk kom je met de AS 18 L PC in iedere hoek. Met draaggreep en -riem kan de zuiger comfortabel overal naar toe verplaatst worden. Na het gedane werk is de slang snel weer in het apparaat opgeborgen. Alles is er, alles op zijn plaats: met toebehoren als rolplank, stofzak, accu's en lader is de AS 18 L PC een opgeruimd systeem.

Energiezuinig zuigen
Het in- en uitschakelen functioneert comfortabel via een voetschakelaar. Met het zuig- of spleetzuigmondstuk is de zuiger bijzonder geschikt voor kleinere reinigingen, bijvoorbeeld bij service- en montagewerkzaamheden. Door de twee verschillende zuigcapaciteitsniveaus "Eco" en "Boost" kan de zuigcapaciteit al naargelang het soort toepassing aangepast worden. Op gladde oppervlakken zoals parketvloer of laminaat heeft het Eco-niveau voldoende zuigkracht; bij vloerbedekking daarentegen moet het Boost-niveau worden gebruikt. Ook te gebruiken met de boorafzuigadapter DDE 14 van Metabo: met de adapter kan bijvoorbeeld het stof dat bij het boren vrijkomt direct worden opgezogen.

Schone zaak – binnen en buiten
Maar niet alleen de werkomgeving blijft schoon met de AS 18 L PC. Met de Metabo PressClean-functie kan ook het L klasse filter gereinigd worden. Slang dichthouden, een paar keer op de PressClean-schakelaar drukken – klaar. De sterke luchtstroom zorgt voor behoorlijke tocht, zodat de filter vanzelf gereinigd wordt. Verder kan op de AS 18 L PC ook naderhand een HEPA-filter worden aangebracht. De accu-alleszuiger staat bovendien geheel in het teken van het Metabo Metaloc-design en kan op alle Metaloc-koffers van Metabo gestapeld worden.

Bron : Metabo

afbeeldingen

sleutelwoorden

accu alleszuiger, AS 18 L PC, Metabo

reacties

Om een reactie/review te plaatsen, moet u eerst inloggen. Heeft u nog geen inlog?
Meld u dan hier aan.

wachtwoord vergeten ?, klik hier

-

Van de volgende bedrijven plaatsen wij al productnieuws:

close