Nieuws over nieuwe en vernieuwde producten !

meld u nu gratis aan en
ontvang als eerste het laatste product nieuws en de beste aanbiedingen!

gratis aanmelden
-

Geen draden, geen knoppen, geen app: wel overal sfeerverlichting onderweg

donderdag , 07-09-2017    

Eind 2015 zette de Lucis LED Lamp de standaard op het gebied van draadloze verlichting. De Lucis 2.0 Bamboo verlegt opnieuw de grenzen van draadloze verlichting met een output van 450 lumen, vergelijkbaar met een 40 watt gloeilamp. Het gebruik van duurzaam Bamboo voor de behuizing en de beste batterij is Lucis 2.0 Bamboo daarmee niet alleen de krachtigste draadloze lamp maar ook de meest duurzame ter wereld en ideaal voor binnen en buiten gebruik.

In slechts een maand haalde de crowd funding campagne van Innovative Brands het streefbedrag binnen op het platform Indiegogo waardoor deze nieuwe editie het licht ziet. Simon Koop, designer van Lucis en ontwerper bij Spyker Sports Cars: “Met de Lucis Lamp willen we een lamp maken die op alle vlakken boven de rest uitstijgt: van de balans tussen sfeer en lichtsterkte en een krachtige accu tot goed design, perfecte afwerking en hoogwaardige materialen. Bovendien is gedoe met afstandsbediening of apps verleden tijd dankzij de slimme touch sensoren. Met de nieuwe Lucis 2.0 Bamboo bewijzen we opnieuw dat we de meest krachtige draadloze lamp ter wereld maken”.


Lucis™ 2.0 Sustainable Bamboo Lamp

De Lucis Lamp Bamboo is maar liefst twee keer zo sterk als de eerdere modellen, Lucis Lamp Premium en Lite. Het nieuwe model gaat nog een stap verder met een output van 450 lumen. Met 7 uur opladen kun je tot wel 100 uur van de sfeermaker genieten. De meest krachtige draadloze lamp ter wereld is bovendien uitgerust met een stijlvolle voet en hendel van duurzaam bamboe. De Lucis™ 2.0 Bamboo lamp is verkrijgbaar voor een speciale Kickstarterprijs van €80,-

Slimme Accessoires

Naast de nieuwe lamp, lanceert Innovative Brands ook nieuwe accessoires die het gebruik van de Lucis Lamp nog makkelijker maken. Voor de accessoires werkt het Nederlandse bedrijf alleen met de mooiste materialen zoals hand geselecteerd Zebrano hout en hoogwaardig aluminium. Zo is er een handige travel kit met een draagzak, een haak om de lamp op te hangen - bijvoorbeeld in een tent of aan een boomtak - en een dop waarmee je de lamp eenvoudig op iedere fles zet: van een wijnfles tot een fles gin. Daarnaast is het assortiment uitgebreid met stijlvolle Zebrano houten en aluminium producten zoals een Zebrano houten handvat en een vier-poot in aluminium en Zebrano hout.

De Lucis 2.0 Sustainable Bamboo Lamp is vanaf nu verkrijgbaar op Kickstarter. Binnenkort onder andere via Amazon, Design Hunter, Polspotten en FonQ.nl te bestellen. Voor directe levering kunt u alle modellen en accessoires vinden via de webshop van Lucis Lamp op www.lucislamp.com

Bron : Innovative Brands

afbeeldingen

sleutelwoorden

Lucis LED Lamp, draadloze verlichting, Lucis 2 0 Bamboo

reacties

Om een reactie/review te plaatsen, moet u eerst inloggen. Heeft u nog geen inlog?
Meld u dan hier aan.

wachtwoord vergeten ?, klik hier

-

Van de volgende bedrijven plaatsen wij al productnieuws:

close