Nieuws over nieuwe en vernieuwde producten !

meld u nu gratis aan en
ontvang als eerste het laatste product nieuws en de beste aanbiedingen!

gratis aanmelden
-

Auping presenteert bedtextielcollectie voorjaar 2018

maandag , 05-03-2018    

De voorjaarscollectie 2018 van Auping bestaat uit dekbedovertrekken met een witte basis voorzien van een rijk kleurenpalet; soms meerkleurig, soms tonaal. Naast zachtroze en groen, spelen geel en blauw een belangrijke rol binnen de collectie. De kleuren zijn harmonieus gecombineerd. Geometrische vormen, kenmerkend voor het Auping design, lopen als een rode draad door deze collectie. Strepen, blokken en cirkels met als tegenhanger verfijnde structuren en patronen. Ook het kleurgebruik in de dekbedovertrekken is echt Auping: kleurvlakken en structuren worden gecombineerd - als lagen - toegepast. De kussenslopen hebben vaak een heel eigen ontwerp, passend bij het design van het bijbehorende overtrek.

Auping speelt met deze voorjaarscollectie in op de nieuwste trends. Zo zijn Archipelago en Twist gebaseerd op een strooidessin (als confetti die neergedwarreld is): energiek, fris, verfijnd en vrolijk. Ellipse en Cantata zijn voorbeelden van geometrisch patchwork: overlapping, collage en asymmetrisch design. Een andere trend is de streep; die komt terug in de Masonry, Calculus en Pacific. Deze overtrekken zijn helder, grafisch, stevig, regelmatig en duidelijk.

De voorjaarscollectie is vanaf 1 maart 2018 verkrijgbaar bij Auping Plaza's, via geselecteerde Auping dealers en online in de webshop van Auping. Alle dekbedovertrekken zijn beschikbaar in 1- en 2-persoonsuitvoeringen. Prijzen van de dekbedovertrekken beginnen bij € 69,-, een losse kussensloop is er vanaf € 15,- en de sprei kost € 149,-.

 

Bron : Auping

afbeeldingen

sleutelwoorden

voorjaarscollectie 2018, auping, dekbedden

reacties

Om een reactie/review te plaatsen, moet u eerst inloggen. Heeft u nog geen inlog?
Meld u dan hier aan.

wachtwoord vergeten ?, klik hier

-

Van de volgende bedrijven plaatsen wij al productnieuws:

close