Nieuws over nieuwe en vernieuwde producten !

meld u nu gratis aan en
ontvang als eerste het laatste product nieuws en de beste aanbiedingen!

gratis aanmelden

Sport veilig in het verkeer: houd je oren open

dinsdag , 07-11-2017    

AfterShokz introduceert de Trekz Air, een vederlichte koptelefoon die werkt op basis van bone conducting ofwel botgeleiding. Het grote voordeel van deze koptelefoon is dat je oren vrij blijven, zodat je tijdens het sporten veilig in contact blijft met je omgeving.
Lees meer

Nautilus brengt Bowflex Max Trainer M7 naar Nederland

maandag , 23-10-2017    

Nautilus, de Amerikaanse producent van innovatieve fitnessapparatuur, introduceert de Bowflex Max Trainer M7 in Nederland. Het merk staat bekend om de effectieve workout-apparatuur voor thuisgebruik. De M7 is een compacte combinatie van een elliptische trainer en step-crosstrainer met de nieuwste technologie aan boord,
Lees meer

Dementiejas my-DBuddy

donderdag , 05-10-2017    

Dementiejas ‘my-DBuddy’ helpt mensen met geheugenproblemen langer zelfstandig te blijven, met behoud van hun waardigheid. Iemand met geheugenproblemen kan belemmerd worden om naar buiten te gaan: het herkennen van de eigen jas, sleutels mee, sluiten van de jas en zelfs de weg naar huis kwijt raken.
Lees meer

7 effectieve workout functies in slechts één compact fitnessapparaat

vrijdag , 08-09-2017    

Wie na de vakantiemaanden en het daarbij vaak opdoen van extra vakantiekilo’s dit najaar snel en vooral op een leuke manier weer in vorm wil komen, is er de nieuwe K-Fit Trainer. Deze revolutionaire 7-in-1 thuis fitnesstrainer maakt je slank, geeft je kracht, verbetert je stabiliteit en evenwicht, ongeacht je leeftijd of conditie.
Lees meer

Nieuwe sporthoofdtelefoon stelt sporters in staat topprestaties te leveren

vrijdag , 01-09-2017    

AfterShokz kondigt de nieuwe generatie hoofdtelefoons die gebruik maken van botgeleiding aan: de Trekz Air. Dit ultieme sportmaatje voldoet aan alle eisen van zowel amateur- als professionele atleten. De beperkingen van traditionele hoofdtelefoons behoren daardoor voorgoed tot het verleden: de Trekz Air combineert functionaliteit en veelzijdigheid in een flexibel en vederlicht design,
Lees meer

Van de volgende bedrijven plaatsen wij al productnieuws:

close