Nieuws over nieuwe en vernieuwde producten !

meld u nu gratis aan en
ontvang als eerste het laatste product nieuws en de beste aanbiedingen!

gratis aanmelden

Toename bijziendheid zorgelijk

dinsdag , 16-01-2018    

Het aantal mensen dat last heeft van bijziendheid, ook wel myopie genoemd, neemt ernstig toe. Op dit moment komt het in Nederland zelfs twee keer zo vaak voor dan vijftig jaar geleden: één op de drie Nederlanders is bijziend. Een zorgelijke ontwikkeling, waarover wordt gesproken als een myopie epidemie.
Lees meer

Waarom diëten geen zin heeft – en wat wél werkt

woensdag , 03-01-2018    

Diëten werken niet. Als je écht wilt afvallen, hebben kleine aanpassingen van eetgewoontes veel meer effect, zeggen wetenschappers. ‘Ga niet op dieet’ is dan ook de boodschap van Psychologie Magazine, dat Nederlanders oproept om in het nieuwe jaar te stoppen met calorieën tellen en in plaats daarvan ongezond eetgedrag te veranderen.
Lees meer

Nieuwe balance boards combineren fitnesstraining met interactieve fun

vrijdag , 22-12-2017    

De nieuwe Modern Movement lijn van fitnessproducent Nautilus vormt de nieuwe generatie van fitness work-outs, en combineren training op maat met interactieve fun middels een bijbehorende app. De M-Pad biedt een interactieve balans- en krachttraining, en de Edge-Board, biedt een core training door middel van een rollende beweging.
Lees meer

Start nú met je goede voornemens met het online sportplatform Fitchannel.com

donderdag , 21-12-2017    

Traditiegetrouw hebben veel Nederlanders goede voornemens waar ze in het nieuwe jaar mee starten. Maar waarom wachten als je nu al kunt beginnen? Fitchannel.com, hét online videoplatform voor voeding en bewegen, biedt je de kans om thuis, in je eigen tijd en op je eigen niveau aan de slag te gaan met een gezonde levensstijl.
Lees meer

Snurken is een groot slaapprobleem

donderdag , 30-11-2017    

Dat er veel mensen in Nederland snurken is inmiddels wel bekend. Diverse media schreven hier eerder over. Zo behoorde snurken het afgelopen jaar tot een van de belangrijkste oorzaken van slaapproblemen. Het is dan ook niet voor niets dat diverse bedrijven inmiddels op dit probleem hebben ingespeeld door producten tegen snurken te ontwikkelen.
Lees meer

Huidvriendelijk en ecologisch waspoeder in handige capsules

dinsdag , 28-11-2017    

Klok introduceert Pow(d)er Dose, waspoeder verpakt in handige capsules van wateroplosbare folie. Klok waspoeder is vrij van parfum en kleurstoffen: huidvriendelijk en ecologisch. De nieuwe formule is gecertificeerd met het EU Ecolabel en voorzien van het Huid Allergie Keurmerk van het Huidfonds.
Lees meer

Sport veilig in het verkeer: houd je oren open

dinsdag , 07-11-2017    

AfterShokz introduceert de Trekz Air, een vederlichte koptelefoon die werkt op basis van bone conducting ofwel botgeleiding. Het grote voordeel van deze koptelefoon is dat je oren vrij blijven, zodat je tijdens het sporten veilig in contact blijft met je omgeving.
Lees meer

Nautilus brengt Bowflex Max Trainer M7 naar Nederland

maandag , 23-10-2017    

Nautilus, de Amerikaanse producent van innovatieve fitnessapparatuur, introduceert de Bowflex Max Trainer M7 in Nederland. Het merk staat bekend om de effectieve workout-apparatuur voor thuisgebruik. De M7 is een compacte combinatie van een elliptische trainer en step-crosstrainer met de nieuwste technologie aan boord,
Lees meer

Dementiejas my-DBuddy

donderdag , 05-10-2017    

Dementiejas ‘my-DBuddy’ helpt mensen met geheugenproblemen langer zelfstandig te blijven, met behoud van hun waardigheid. Iemand met geheugenproblemen kan belemmerd worden om naar buiten te gaan: het herkennen van de eigen jas, sleutels mee, sluiten van de jas en zelfs de weg naar huis kwijt raken.
Lees meer

Van de volgende bedrijven plaatsen wij al productnieuws:

close