Nieuws over nieuwe en vernieuwde producten !

meld u nu gratis aan en
ontvang als eerste het laatste product nieuws en de beste aanbiedingen!

gratis aanmelden

7 effectieve workout functies in slechts één compact fitnessapparaat

vrijdag , 08-09-2017    

Wie na de vakantiemaanden en het daarbij vaak opdoen van extra vakantiekilo’s dit najaar snel en vooral op een leuke manier weer in vorm wil komen, is er de nieuwe K-Fit Trainer. Deze revolutionaire 7-in-1 thuis fitnesstrainer maakt je slank, geeft je kracht, verbetert je stabiliteit en evenwicht, ongeacht je leeftijd of conditie.
Lees meer

Nieuwe sporthoofdtelefoon stelt sporters in staat topprestaties te leveren

vrijdag , 01-09-2017    

AfterShokz kondigt de nieuwe generatie hoofdtelefoons die gebruik maken van botgeleiding aan: de Trekz Air. Dit ultieme sportmaatje voldoet aan alle eisen van zowel amateur- als professionele atleten. De beperkingen van traditionele hoofdtelefoons behoren daardoor voorgoed tot het verleden: de Trekz Air combineert functionaliteit en veelzijdigheid in een flexibel en vederlicht design,
Lees meer

Spierpijn na het sporten?

woensdag , 12-07-2017    

Het outdoor sportseizoen van de zomer is volop van start en ook straks na de zomer gaat Nederland weer massaal indoor bewegen met uiteenlopende sporten en andere vormen van lichaamsbeweging. Sportblessures, waarbij spierpijn de meest voorkomende klacht is, vragen om een effectieve behandeling en vooral een snelle verlichting.
Lees meer

Alphanova Sun brengt natuurlijke zonbescherming voor het hele gezin

dinsdag , 20-06-2017    

In de lente en zomer zijn we met zijn allen weer lekker veel buiten te vinden. De parken en terrassen zitten vol en een dag naar het strand is een populair uitstapje voor het hele gezin. Dat de huid goed tegen de zon beschermd moet worden is bij velen wel bekend. Voor wie liever geen synthetische producten op de huid gebruikt is er Alphanova SUN:
Lees meer

Nieuwe generatie hooikoortsmodellen in aantocht

woensdag , 07-06-2017    

Voor de meeste hooikoortspatiënten is het hooikoortsseizoen tot nu toe met relatief weinig klachten verlopen. De berken bloeiden dit jaar best wel uitbundig, maar de weersomstandigheden waren van dien aard dat het aantal pollen dat in de lucht kwam minder was dan voorgaande jaren. Ook de concentratie graspollen bleef tot en met de eerste helft van mei dankzij de lagere temperaturen en het wisselvallige weer lager dan normaal.
Lees meer

Van de volgende bedrijven plaatsen wij al productnieuws:

close