Nieuws over nieuwe en vernieuwde producten !

meld u nu gratis aan en
ontvang als eerste het laatste product nieuws en de beste aanbiedingen!

gratis aanmelden
-

Final Fantasy XV Windows Edition en Royal Edition nu verkrijgbaar

donderdag , 08-03-2018    

Square Enix Ltd.,heeft Final Fantasy XV Windows Edition uitgebracht voor Steam®, Origin en Windows 10, en Final Fantasy XV Royal Edition voor de Xbox One en PlayStation®4. Beide edities bieden naast de basisgame een schat aan functies en gloednieuwe content, inclusief alle Season Pass-content die sinds de lancering is verschenen, een uitgebreide map, nieuwe gebieden om te verkennen en meer.


FINAL FANTASY XV ROYAL EDITION en FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION bevatten*:

 • Uitgebreide map: Insomnia City Ruins – Ontdek gloednieuwe zijmissies en vijanden zoals Cerberus en Omega op de uitgebreide map van de Crown City van Insomnia.
 • Een volledig bestuurbare Royal Vessel-boot – Deze laat spelers het gebied tussen Cape Caem en Altissia verkennen, waardoor de wereld van Eos nog groter wordt.
 • Een nieuw accessoire dat de actie “Armiger Unleashed” kan activeren – Na het verzamelen van alle koninklijke wapens, kunnen spelers de Armiger activeren voor krachtige aanvallen.
 • Archive – Spelers kunnen de “Cosmogony”-verhalen bekijken die over de wereld van FINAL FANTASY XV zijn verspreid om plaatselijke mythes en legendes te ontdekken.
 • De basisgame FINAL FANTASY XV, met nieuwe trophies/achievements
 • Een nieuwe first-person camerastand – Hiermee kunnen spelers de game ervaren vanuit Noctis’ perspectief.
 • Een schat aan downloadbare content - Inclusief wapens, skins voor de Regalia-wagen en voorwerpensets.
 • Alle huidige season pass-content - Inclusief EPISODE GLADIOLUS, EPISODE PROMPTO, MULTIPLAYER EXPANSION: COMRADES en EPISODE IGNIS.
 • Missie om de Regalia Type-D te krijgen en versterken.

*Internetverbinding vereist.
**FINAL FANTASY XV MULTIPLAYER EXPANSION: COMRADES op consoles vereist een lidmaatschap van Xbox Live Gold of PlayStation®Plus.

Bezitters van de originele console-game kunnen in de Xbox Store en PlayStation® Store het FINAL FANTASY XV Royal Pack aanschaffen voor toegang tot de nieuwe content (exclusief de Season Pass-content).

FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION biedt ook het volgende:

 • High-resolution-opties en ondersteuning van native 4K (3840 x 2160), de beeldopties zijn ook instelbaar voor ondersteuning tot 8K
 • HDR 10-ondersteuning
 • Mod Support– Als voorproefje van wat mogelijk wordt met mod support, kunnen spelers die FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION op Steam bezitten Half-Life Pack-voorwerpen vinden in de Steam Workshop. Meer details over mod support worden later bekendgemaakt.
 • Tobii Eyetracking-integratie – Deze blog levert meer informatie over hoe spelers eyetracking kunnen gebruiken om de camera te bedienen, te richten, naar bepaalde locaties te warpen en meer: http://www.tobiigaming.com/Final-Fantasy-XV-Eye-Tracking
 • AlienFX-integratie – Lichteffecten van Alienware-accessoires zijn direct verbonden aan de actie in de game voor een nog meeslependere spelbeveling.

Daarnaast is een gratis update verkrijgbaar voor FINAL FANTASY XV MULTIPLAYER EXPANSION: COMRADES. Deze levert verschillende nieuwe gebieden, missies en andere content, inclusief:

 • Comrades Quest (beginner - gemiddeld) – Spelers kunnen exclusieve avatar-voorwerpen verdienen door de nieuwe Comrades Quest te voltooien. Hiervoor moeten ze met Noctis, Gladiolus, Prompto en Ignis een spannende reeks Escort-, Defense- en Hunt-missies voltooien.

Bron : Square Enix Ltd

afbeeldingen

sleutelwoorden

Square Enix Ltd, Final Fantasy XV Windows Edition, windows 10, Steam

reacties

Om een reactie/review te plaatsen, moet u eerst inloggen. Heeft u nog geen inlog?
Meld u dan hier aan.

wachtwoord vergeten ?, klik hier

-

Van de volgende bedrijven plaatsen wij al productnieuws:

close