Nieuws over nieuwe en vernieuwde producten !

meld u nu gratis aan en
ontvang als eerste het laatste product nieuws en de beste aanbiedingen!

gratis aanmelden

Sony kondigt drie nieuwe 4K HDR-camcorders aan

dinsdag , 19-09-2017    

Sony kondigt vandaag drie nieuwe 4K HDR-camcorders aan: de XDCAMPXW-Z90, de NXCAM HXR-NX80 en de Handycam FDR-AX700. Deze modellen zijn uitgerust met een Fast Hybrid AF-systeem voor een accurate en nauwkeurige autofocus. De 1.0-inch stacked Exmor RS CMOS-beeldsensor zorgt voor een optimale verwerking van de beelden.
Lees meer

Zakenmam lanceert agenda voor vrouwelijke ondernemers die ook moeder zijn

woensdag , 13-09-2017    

Moeders met een eigen bedrijf zitten vaak in een spagaat tussen de activiteiten voor hun bedrijf en activiteiten voor het gezin. Voor Marieke Anthonisse, eigenaresse van Zakenmam, reden voor het ontwikkelen van een agenda die de werk- en privéagenda combineert. De Zakenmam Agenda 2018 helpt ondernemende moeders om overzicht te houden in hun drukke leven.
Lees meer

Stoere stunts nooit meer onopgemerkt

vrijdag , 14-07-2017    

De vetste acties lukken meestal maar één keer. Wat een mazzel dat je op zo’n moment in het bezit bent van de Kidizoom Action Cam 180°! Met zo’n camera die tegen een stootje kan, maar tegelijk de nieuwste techniek in huis heeft, staat een compleet nieuwe generatie moviemakers en vloggers op.
Lees meer

Stap in een wereld vol creatieve fotografie; Canon introduceert de EOS 200D

donderdag , 29-06-2017    

Canon Europe introduceert vandaag de EOS 200D, de nieuwste DSLR-camera waarmee je als nooit tevoren je verhalen en belevenissen kunt vertellen. De EOS 200D is ontworpen om de creativiteit en beeldkwaliteit van je foto’s naar een volgend niveau te tillen
Lees meer

Nextbase in car cam

vrijdag , 09-06-2017    

Ben je er nog steeds niet uit wat je je vader dit jaar wil geven voor Vaderdag? NEXTBASE heeft de perfecte oplossing. Eentje die zowel leuk als veilig is. Het bedrijf heeft zijn best verkopende iN-CAR CAM 312GW DASH CAM in Nederland op de markt gebracht.
Lees meer

Snapchat bril geïntroduceerd in Europa

dinsdag , 06-06-2017    

Groot nieuws! De Spectacles-bril van Snapchat is in Europa geïntroduceerd, al een paar weken in de USA, nu ook officieel in Nederland te koop. 149 euro! Daar gaan wij veel over zien en horen. Foeilelijk, is de eerste reactie als mensen hem zien, maar wat kan je ermee, een blauwgroen plastic montuur met spiegelglazen, met naast je ogen twee felgele rondjes.
Lees meer

Van de volgende bedrijven plaatsen wij al productnieuws:

close