Nieuws over nieuwe en vernieuwde producten !

meld u nu gratis aan en
ontvang als eerste het laatste product nieuws en de beste aanbiedingen!

gratis aanmelden

Sony breidt full-frame camera-assortiment uit met de nieuwe a7 III

maandag , 05-03-2018    

Sony introduceert vandaag een nieuwe full-frame camera: de α7 III (model ILCE-7M3). Alle innovaties op het gebied van beeldsensoren komen samen in de nieuwe α7 III die uitgerust is met een back-illuminated Exmor R CMOS-beeldsensor met een resolutie van 24,2 MP en hoge ISO prestaties. De α7 levert III hoogwaardige 4K-videokwaliteit,
Lees meer

Een alleskunner vermomd als camera

vrijdag , 09-02-2018    

Techniek gaat als een dolle en VTech, producent van educatief speelgoed, doet er nog een schepje bovenop met de Kidizoom Duo 5.0., een verdraaid slimme camera voor creatieve wizz-kids van 3 tot 12 jaar. Vanaf vandaag krijgt elk moment eeuwigheidswaarde, voor je het weet sta je er zelf gekleurd op!
Lees meer

Sony lanceert de RX0 Video Challenge

maandag , 05-02-2018    

Sony is een Europese competitie gestart waarbij filmmakers en hobbyisten de RX0 op een zo creatief mogelijk manier kunnen inzetten. Alle deelnemers maken kans op Sony apparatuur tot een bedrag van € 5000, met de A7S II en een SELP28135G objectief als hoofdprijs. Iedereen kan zich opgeven voor de wedstrijd door op de Sony Community website ideeën te pitchen voor de RX0.
Lees meer

Full HD-videocamera die aansluit bij de creatieve behoeften van videoliefhebbers

vrijdag , 02-02-2018    

Canon Europe introduceert de LEGRIA HF G26, een Full HD-videocamera die aansluit bij de creatieve behoeften van videoliefhebbers en vertrouwen geeft bij het vastleggen van veelzijdige content. De compacte en makkelijk draagbare LEGRIA HF G26 heeft een 28,8mm groothoeklens met 20x optische zoom, superieure optische componenten,
Lees meer

Leg alle avonturen vast met de FUJIFILM FinePix XP130

donderdag , 25-01-2018    

In navolging op het succes van de FUJIFILM XP lijn, waarvan er al méér dan 5 miljoen stuks van zijn verkocht*, brengt FUJIFILM nu de FinePix XP130 op de markt. Een robuuste lichtgewicht camera die op vier punten extra is verstevigd en bovendien beschikt over de laatste Bluetooth® technologie om gemaakte foto’s en video’s nog eenvoudiger te kunnen delen.
Lees meer

Van de volgende bedrijven plaatsen wij al productnieuws:

close