Nieuws over nieuwe en vernieuwde producten !

meld u nu gratis aan en
ontvang als eerste het laatste product nieuws en de beste aanbiedingen!

gratis aanmelden
-

HEMA presenteert hydrofieldoek op Negenmaandenbeurs

donderdag , 22-02-2018    

Na het grote succes van vorig jaar staat HEMA ook dit jaar weer op de Negenmaandenbeurs, die van 21 t/m 25 februari plaatsvindt in de RAI te Amsterdam. De Negenmaandenbeurs is het grootste event op het gebied van zwangerschap en baby’s. HEMA trapte de beurs af met de presentatie van de hydrofieldoek, door kersverse vader Jan Versteegh.

Jan Versteegh, onlangs voor het eerst vader geworden van dochter Lulu, opende de ochtend met een aantal komische anekdotes over het vaderschap en lichtte daarna de vele mogelijkheden van de hydrofieldoek toe. “"Je hebt veel nodig als kersverse ouder, maar absoluut onmisbaar is een goede hydrofieldoek. Zonder ben je verloren!", aldus Jan.

Lange leve de hydrofieldoek
De hydrofieldoek, beter bekend als het duizenddingendoekje, kan dan ook bijna overal voor gebruikt worden. Wie nog geen kinderen heeft, is vaak minder bekend met het product, maar wanneer er een baby is kan men niet meer zonder. De hydrofieldoek is een katoenen doek die gebruikt wordt als luier, slabbe, handdoek, badcape, spuugdoek, poetsdoek, maar ook als deken om kinderen in te bakeren. De hydrofieldoeken van HEMA zijn zacht, ademend, 100% van katoen, multi-inzetbaar en komen in verschillende printjes én maten. Onmisbaar wanneer je net vader of moeder bent geworden.

Introductie nieuwe babyverzorgingslijn
Daarnaast heeft HEMA een nieuwe babyverzorgingslijn geïntroduceerd, bestaande uit badolie, wasgel, shampoo, bodylotion en massageolie. Alle producten hebben een supermilde formulering en bevatten calendula en bamboe extracten. Dit maakt de producten ideaal voor het reinigen, verzorgen en verzachten van tere babyhuidjes. Alle HEMA baby verzorgingsproducten zijn dermatologisch getest.

De nieuwe babyverzorgingslijn en de hydrofieldoeken zijn verkrijgbaar bij de HEMA stand tegen zeer aantrekkelijke prijzen. De hydrofieldoeken zijn verkrijgbaar in alle HEMA filialen en via hema.nl vanaf € 7,50. Ook de nieuwe babyverzorgingslijn ligt vanaf nu in de winkels en is online te verkrijgen met prijzen vanaf € 2,50.

Bron : HEMA

afbeeldingen

sleutelwoorden

HEMA, Negenmaandenbeurs, hydrofieldoek, duizenddingendoekje

reacties

Om een reactie/review te plaatsen, moet u eerst inloggen. Heeft u nog geen inlog?
Meld u dan hier aan.

wachtwoord vergeten ?, klik hier

-

Van de volgende bedrijven plaatsen wij al productnieuws:

close