Nieuws over nieuwe en vernieuwde producten !

meld u nu gratis aan en
ontvang als eerste het laatste product nieuws en de beste aanbiedingen!

gratis aanmelden

Lodger lanceert luchtige voorjaarscollectie van ademend hydrofiel katoen

woensdag , 07-03-2018    

Laat het voorjaar maar komen! Met Lodger’s nieuwe collectie van hydrofiel katoen zijn ouders goed voorbereid op het voorjaar en de zomer. De voorjaarscollectie van Lodger is namelijk uitgevoerd in gebreid hydrofiel katoen, terwijl andere babyproducten vaak geweven zijn.
Lees meer

Voor opgeruimde mama's

woensdag , 07-03-2018    

In een gezin met kinderen komt er geen einde aan het opruimen van je huis. Heb je net de slaapkamers netjes, struikel je alweer over legoblokjes in de huiskamer. Voor alle moeders die ook geen fan zijn van opruimen, is er nu een oplossing die het wél een stuk makkelijker maakt: de Leitz MyBox. Luxe opbergboxen die zo mooi zijn dat je ze gewoon in je huiskamer kunt neerzetten.
Lees meer

Natuurrubber speelbal Senso'Ball stimuleert de zintuigen

donderdag , 01-03-2018    

De Senso’Ball van So Pure is een uitnodigende speelbal voor de allerkleinsten. De bal is gemaakt van 100% natuurrubber en heeft diverse vrolijke kleuren en texturen, zoals sterren, streepjes en stippen, die een kindje eindeloos kan verkennen. Bovendien kunnen kinderen de Senso’Ball makkelijk grijpen en vasthouden dankzij de twee handgrepen aan weerszijden.
Lees meer

HEMA presenteert hydrofieldoek op Negenmaandenbeurs

donderdag , 22-02-2018    

Na het grote succes van vorig jaar staat HEMA ook dit jaar weer op de Negenmaandenbeurs, die van 21 t/m 25 februari plaatsvindt in de RAI te Amsterdam. De Negenmaandenbeurs is het grootste event op het gebied van zwangerschap en baby’s. HEMA trapte de beurs af met de presentatie van de hydrofieldoek, door kersverse vader Jan Versteegh.
Lees meer

Kinderbehang met bijzondere dierenillustraties

woensdag , 14-02-2018    

Een muur vol dansende dieren, grote kleurrijke pauwen of een karaoke tijger. Menig kind krijgt een stralende lach op het gezicht bij het zien van de nieuwe behangcollectie die KEK Amsterdam, in samenwerking met uitgeverij Lemniscaat, op de markt brengt. Tijdens showUP op 4 en 5 februari jl. werd de nieuwe collectie gelanceerd en enthousiast ontvangen.
Lees meer

Een alleskunner vermomd als camera

vrijdag , 09-02-2018    

Techniek gaat als een dolle en VTech, producent van educatief speelgoed, doet er nog een schepje bovenop met de Kidizoom Duo 5.0., een verdraaid slimme camera voor creatieve wizz-kids van 3 tot 12 jaar. Vanaf vandaag krijgt elk moment eeuwigheidswaarde, voor je het weet sta je er zelf gekleurd op!
Lees meer

Eindelijk een smart fietsje dat echt meegroeit

vrijdag , 19-01-2018    

VTech ten voeten uit? Dat is speelgoed dat met je kind meegroeit. De Super Trike 4 in 1 is daar misschien wel het beste voorbeeld van. Die ontwikkelt zich van een veilig duwfietsje tot een stoere Trike om te driften! Een superfiets voor kinderen van 9 maanden tot 6 jaar.
Lees meer

Happy Horse presenteert nieuwe collectie zachte dierenknuffels

dinsdag , 16-01-2018    

Goed nieuws voor echte knuffelkonten! Happy Horse komt voorjaar 2018 met een nieuwe serie knuffels. Naast knuffels met een exotisch tintje zijn er zachte safari dieren en een nieuwe variant op het populaire Happy Horse konijn Richie.
Lees meer

Een veilig lichtpad van konijntjes

vrijdag , 12-01-2018    

De drie schattige konijntjes Léo, Léni en Lila zorgen ervoor dat je kindje rustig in slaap kan vallen en stellen hem gerust als hij onverhoopt wakker wordt. De Olala Boutique lampjes worden niet warm en zijn draadloos, zodat je kindje er gerust eentje vast kan pakken en mee in bed kan nemen.
Lees meer

's werelds eerste slimme baby-monitor, integreert nu met Apple Homekit

woensdag , 10-01-2018    

Netgear, wereldleider in thuisnetwerken en slimme huisbeveiligingsproducten, laat weten dat de Arlo Baby Smart HD Monitoring Camera (ABC1000) nu compatibel is met Apple HomeKit. Na een eenvoudig koppelingsproces hebben ouders met een iOS-apparaat toegang tot het merendeel van Arlo Baby’s innovatieve functionaliteiten voor het slim monitoren van baby’s, rechtstreeks vanuit de Apple Home app.
Lees meer

Randy Rendier deelt kerstkadootjes uit!

dinsdag , 12-12-2017    

Voor Randy Rendier kan het niet snel genoeg kerst zijn, als er iemand een plekje onder de boom verdient, is hij het wel! Als nieuwkomer binnen de Zoef Zoef Dierenfamilie verschijnt Randy Rendier nu als Limited Edition, een collectorsitem uit ’n bescheiden stal.
Lees meer

Aanstekelijk en vooral heel soepel in de heupjes

vrijdag , 01-12-2017    

Het ideale vriendje is van alle markten thuis. Van gekkigheid, beweging en educatie. Met Swing & Speel Aap trakteert VTech de allerkleinsten (12 tot 36 maanden) op zo’n vriendje. Zet het Swing & Speel Aapje aan en hij danst en swingt op verschillende muziekstijlen. Dat doet hij zo aanstekelijk, dat zelfs de allerkleinsten onmogelijk slechts kunnen toekijken.
Lees meer

Van de volgende bedrijven plaatsen wij al productnieuws:

close