Nieuws over nieuwe en vernieuwde producten !

meld u nu gratis aan en
ontvang als eerste het laatste product nieuws en de beste aanbiedingen!

gratis aanmelden

Incredibles 2

maandag , 20-11-2017    

De geliefde superhelden-familie is terug in Incredibles 2! Helen, moeder van het gezin, staat ineens in de spotlight als superheld, terwijl Bob als huisvader samen met Violet en Dash thuisblijft en een grote uitdaging heeft om aan het dagelijkse, normale leven te wennen zonder superhelden-actie.
Lees meer

Wie heeft het snelst zijn handboeien open?

woensdag , 15-11-2017    

Nodig je vrienden en vriendinnen uit en speel het nieuwe én spannende spel Break Free van Ravensburger. Spannend? Jazeker, want tijdens het spel draag je handboeien en ben je met je medespelers aan elkaar vastgeketend. Waarom? Je bent een agent met een geheime missie, waarbij jou spionage-vaardigheden worden getraind.
Lees meer

Marvel Superhelden Zomer komt naar Disneyland Paris in de zomer van 2018

maandag , 30-10-2017    

De Marvel Superhelden komen van 10 juni tot en met 10 september 2018 naar Disneyland Paris. Dat hebben Vice President Franchise Creative and Marketing van Marvel Studios, Dave Bushore en Creative Director van Disneyland Paris, Mark Huffman vandaag bekend gemaakt op Comic Con in Londen.
Lees meer

Bijt van je af met het gloednieuwe actiespel Krokokoppen

woensdag , 11-10-2017    

Krokodillen zijn hongerige beesten. Dat weten we allemaal. In het nieuwe actiespel Kroko Koppen, van Identity Games, ga jij de strijd aan tegen je mede-Kroko Koppen om alle vissen in de juiste kleur op te (vr)eten. Pas op, want er zwemt één goudvis rond waar iedereen op aast.
Lees meer

Wandelen en hardlopen op De Hoge Veluwe

dinsdag , 03-10-2017    

Op 7 en 8 oktober aanstaande vindt het Hoge Veluwe Loopweekend plaats in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Wandelen en hardlopen dwars door de bossen en over de uitgestrekte heidevelden. Op zondag 8 oktober is er voor de kinderen een speciale hardlooproute, de Moeffie Mijl.
Lees meer

Healthy Fest: 8 tot en met 10 juni 2018, Center Parcs de Eemhof, Zeewolde

woensdag , 13-09-2017    

Van 8 tot en met 10 juni 2018 vindt de derde editie plaats van het meest gezellige en gezonde festival van Nederland: Healthy Fest! Drie dagen lang geven trainers, health coaches en professionals verschillende workouts, sessies en lezingen.
Lees meer

Halloween komt vroeg dit jaar!

donderdag , 24-08-2017    

Dit jaar gaat het Halloween van start op 15 september in Almere Haven, de thuisbasis van het horrorevenement Scare Me. Met deze vijfde editie bewijst de organisatie dat mensen ook buiten Halloween om behoefte hebben aan de adrenaline die hen vervult op het moment dat ze een spookhuis binnentreden.
Lees meer

Start je eigen dierentuin met het beestachtig leuke bordspel MY ZOO

donderdag , 17-08-2017    

Ben jij gek op de dierentuin? Vanaf 1 oktober kun je zelf een dierentuin bouwen! Just Games presenteert het gloednieuwe bordspel My Zoo, waarin je de dieren uit je collectie zo snel mogelijk in de juiste verblijven moet plaatsen en ondertussen alles komt te weten over de dieren.
Lees meer

Open Nederlands Kampioenschap Natuurfotografie 2017 in Het Nationale Park De Hoge Veluwe

woensdag , 16-08-2017    

In Het Nationale Park De Hoge Veluwe vindt tussen 19 augustus en 3 september de tweede editie van het Open Nederlands Kampioenschap Natuurfotografie plaats. Het NK is toegankelijk voor zowel professionele fotografen als amateurs, en wordt georganiseerd door Natuurfotografie.nl.
Lees meer

Van de volgende bedrijven plaatsen wij al productnieuws:

close