Nieuws over nieuwe en vernieuwde producten !

meld u nu gratis aan en
ontvang als eerste het laatste product nieuws en de beste aanbiedingen!

gratis aanmelden

Healthy Fest: 8 tot en met 10 juni 2018, Center Parcs de Eemhof, Zeewolde

woensdag , 13-09-2017    

Van 8 tot en met 10 juni 2018 vindt de derde editie plaats van het meest gezellige en gezonde festival van Nederland: Healthy Fest! Drie dagen lang geven trainers, health coaches en professionals verschillende workouts, sessies en lezingen.
Lees meer

Halloween komt vroeg dit jaar!

donderdag , 24-08-2017    

Dit jaar gaat het Halloween van start op 15 september in Almere Haven, de thuisbasis van het horrorevenement Scare Me. Met deze vijfde editie bewijst de organisatie dat mensen ook buiten Halloween om behoefte hebben aan de adrenaline die hen vervult op het moment dat ze een spookhuis binnentreden.
Lees meer

Start je eigen dierentuin met het beestachtig leuke bordspel MY ZOO

donderdag , 17-08-2017    

Ben jij gek op de dierentuin? Vanaf 1 oktober kun je zelf een dierentuin bouwen! Just Games presenteert het gloednieuwe bordspel My Zoo, waarin je de dieren uit je collectie zo snel mogelijk in de juiste verblijven moet plaatsen en ondertussen alles komt te weten over de dieren.
Lees meer

Open Nederlands Kampioenschap Natuurfotografie 2017 in Het Nationale Park De Hoge Veluwe

woensdag , 16-08-2017    

In Het Nationale Park De Hoge Veluwe vindt tussen 19 augustus en 3 september de tweede editie van het Open Nederlands Kampioenschap Natuurfotografie plaats. Het NK is toegankelijk voor zowel professionele fotografen als amateurs, en wordt georganiseerd door Natuurfotografie.nl.
Lees meer

Wegens groot succes extra screening Andre in Cinemas op 30 juli

vrijdag , 07-07-2017    

Piece of Magic maakt trots bekend dat er extra bioscoopvoorstellingen vanwege enorme belangstelling gepland zijn van André in Cinemas, André Rieu’s 2017 Maastricht Concert,op zondag 30 juli. Aangezien de voorstellingen van het jubileumconcert op 22 en 23 juli in Pathé en andere bioscopen nagenoeg uitverkocht zijn,
Lees meer

Het zoeken naar vaste stroompunten is verleden tijd!

donderdag , 22-06-2017    

Het zoeken naar vaste stroompunten is verleden tijd! Met Super B’s nieuwste lithium-ion accu ‘Epsilon’, kunt u zorgeloos en ontspannen genieten van de vrijheid die uw camper biedt. U kunt rustig tv kijken, terwijl er koffie wordt gezet en de airco voor verkoeling zorgt.
Lees meer

Gloednieuwe trailer van Coco

maandag , 12-06-2017    

Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Ondanks dat muziek al generaties lang uit zijn familie wordt verbannen, is het Miguel’s grootste droom om net zo groot te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz. Wanhopig om zijn talent te bewijzen,
Lees meer

Van de volgende bedrijven plaatsen wij al productnieuws:

close