Nieuws over nieuwe en vernieuwde producten !

meld u nu gratis aan en
ontvang als eerste het laatste product nieuws en de beste aanbiedingen!

gratis aanmelden
-

Verklaar elkaar de liefde met een poster

maandag , 22-01-2018    

Printcandy, de webshop voor gepersonaliseerde prints en posters, heeft voor alles wat je liefhebt een passende poster. Creëer een prachtige herinnering voor jezelf of je partner van al het moois dat jullie samen delen. Leg de datum van jullie trouwdag of eerste ontmoeting vast in een print of zeg met krachtige woorden hoeveel je van iemand houdt! Ook voor een moeder of vriendin maak je bij Printcandy in een handomdraai een unieke gepersonaliseerde Tekst Poster waarvan je direct ziet hij hoe eruit komt te zien. Happy Valentines Day.

14 februari is dé dag om je liefde in het zonnetje te zetten met een gepersonaliseerd cadeau. Uiteraard met een cadeau voor ‘the one and onlyʼ, maar ook je moeder of een vriendin kan je op deze dag met een poster laten weten hoeveel ze voor je betekenen. Daarom heeft Printcandy een Valentijns Poster voor iedereen. Bij de Family Prints vind je ook een poster voor je BFF, voor opaʼs en omaʼs en zelfs aan een cadeautje voor juf en meester is gedacht.

Maak je eigen poster online
Met behulp van de online poster-editor kan je bij Printcandy zelf een poster maken. Eerst kies je een ontwerp uit, vervolgens selecteer je een maat en daarna kan je door naar de poster-editor waarmee je kleuren en teksten aanpast. Dan zie je direct hoe de poster er aan je muur uit komt te zien! Bij Printcandy dus geen standaard teksten die een ander voor je bedacht heeft, maar met die ene ‘typisch-jullie-uitspraakʼ maak je zelf een unieke Liefde Poster met eigen tekst.

Save the date poster
Soms is de liefde samen te vatten in één enkel moment, dag of herinnering. Save the Date door er een mooie poster van te maken. Posters met een datum, zoals de Geboorteposters, vind je volop bij Printcandy, maar de voor alle andere dagen heeft Printcandy ook leuke ideeën. Denk bijvoorbeeld aan een Love Date Poster voor één datum of de Special Dates Poster waarbij je meerdere data in kan vullen. Ook met een Tekst-Poster maak je in een handomdraai een unieke en persoonlijke datum poster die je telkens terugbrengt naar dat bijzondere moment.

Poster voor Mr & Mrs
Een Trouwposter is een herinnering aan de mooiste dag van je leven. Ga voor een romantische trouwposter met pastel of voor een typografische datum poster in monochroom. Of laat je liefde vereeuwigen in een Yes, I do trouwposter of de Mr & Mrs Loveprint. Op zoek naar iets groters om een muur mee te vullen? Denk dan eens aan een romantische muurcollage van fotoʼs en posters. Zo kun je een trouwposter met datum en locatie combineren met jullie initialen op een letter poster, samen met je favoriete foto’s van de bruiloft. Overigens zijn bijna alle Printcandy designs ook te bestellen als printable (DIY-download) om elk gewenst materiaal of voorwerp mee te laten bedrukken.

Bron : Printcandy

afbeeldingen

sleutelwoorden

Printcandy, prints, posters

reacties

Om een reactie/review te plaatsen, moet u eerst inloggen. Heeft u nog geen inlog?
Meld u dan hier aan.

wachtwoord vergeten ?, klik hier

-

Van de volgende bedrijven plaatsen wij al productnieuws:

close