Nieuws over nieuwe en vernieuwde producten !

meld u nu gratis aan en
ontvang als eerste het laatste product nieuws en de beste aanbiedingen!

gratis aanmelden
-

Garmin Introduceert de Approach X10, de gebruiksvriendelijke GPS golfband

woensdag , 24-01-2018    

Garmin introduceert vandaag de Approach X10, een comfortabele golfband welke standaard is voorgeladen met ruim 41.000 golfbanen wereldwijd.
 
“De Approach X10 is een eenvoudige, intuïtieve en gebruiksvriendelijke golfband welke ideaal is voor de beginnende golfer. Ook voor de fervente golfer die alleen op de golfbaan een wearable draagt om de fundamentele baan-data te kennen is de Approach X10 een perfect hulpmiddel” zegt René Dijk, Product Manager. “Zelfs als je nog nooit op de baan hebt gespeeld geeft de Approach X10 u de tools om met vertrouwen af te slaan.”
 
Ken de baan, ken de green
Met de Approach X10 weten spelers de afstand tot de voorkant, de achterkant en het midden van de green. De band toont layups, doglegs en hindernissen zoals bunkers en water op meer dan 41.000 voorgeladen golfbanen over de hele wereld, inclusief gratis levenslange baan-updates. Deze GPS golfband herkent wanneer golfers zich van de ene naar de andere hole verplaatsen. Bovendien houdt het statistieken zoals “green in regulation (GIR)”, putts en fairways bij en meet de slagafstand. Dankzij de Green View-weergave van de Approach X10 kennen spelers de lay-out van de green en kunnen ze de pin gemakkelijk op het aanraakscherm plaatsen naar de locatie van die dag.
 
Garmin Golf-app; daag uw vrienden en medegolfers uit
Extra leuk wordt het met de Garmin Golf app. De Approach X10 is één van de vele golfhorloges die compatibel is met de Garmin Golf app. Met deze Garmin Golf-app kunnen gebruikers op elke golfbaan deelnemen aan wekelijkse leaderboards en kunnen gebruikers het opnemen tegen vrienden en mede-golfers in dezelfde baan, plus de ranking, score, handicap en meer van andere spelers bekijken. Spelers kunnen deze app gebruiken om hun eigen toernooi-evenement in te stellen en meerdere vrienden uit te nodigen om te concurreren. Gebruikers kunnen hun score handmatig in de app invoeren of hun scorecard uploaden vanuit de Approach X10 met Garmin Express en bekijken in de Garmin Golf-app.
 
De golfband die helemaal om golf draait
De Approach X10 is licht, comfortabel en heeft een makkelijk afleesbaar 1-inch touchscreen. Het horloge is waterbestendig (5 ATM)1.
 
Belangrijkste specificaties:
•    Gebruiksvriendelijk intuïtief toestel dat helemaal om golf draait
•    Lichtgewicht en comfortabel met een gemakkelijk afleesbaar touchscreen
•    Inclusief meer dan 41.000 golfbanen over de hele wereld
•    Ken de baan met de afstand tot de voorkant, achterkant en het midden van de green, evenals hindernissen en doglegs
•    Green View met handmatige plaatsing van de pin helpt u uw doel te zien met de werkelijke vorm en lay-out van de green
•    Batterijduur: Tot 12 uur in GPS-modus
 
De Approach X10 is naar verwachting leverbaar per eind januari voor een verkoopadviesprijs van  €179,99. Ga voor meer informatie naar www.garmin.com/golf

Bron : Garmin

afbeeldingen

sleutelwoorden

Garmin, Approach X10, golfband

reacties

Om een reactie/review te plaatsen, moet u eerst inloggen. Heeft u nog geen inlog?
Meld u dan hier aan.

wachtwoord vergeten ?, klik hier

-

Van de volgende bedrijven plaatsen wij al productnieuws:

close