Nieuws over nieuwe en vernieuwde producten !

meld u nu gratis aan en
ontvang als eerste het laatste product nieuws en de beste aanbiedingen!

gratis aanmelden

Spotify Player voor de badkamer

maandag , 15-01-2018    

AquaSound voegt Spotify toe aan haar badkamer audiosysteem. Naast internet-radio en MP3 speler, krijgt de controller ook Spotify functionaliteit. Een gebruiker heeft zo de beschikking over zijn persoonlijke afspeellijsten, categorieën en meer handige functies. Het merk heeft gebruikersgemak en functionaliteit goed weten te combineren.
Lees meer

Amazon Music Unlimited nu ook beschikbaar in Nederland

maandag , 11-12-2017    

Amazon lanceert Music Unlimited in Nederland en 27 andere landen over de hele wereld. Hiermee krijg je toegang tot de on-demand streamingservice van Amazon, met meer dan 40 miljoen nummers, duizenden afspeellijsten en gepersonaliseerde zenders samengesteld door Amazon Music-experts.
Lees meer

Debuutroman Martijn van der Kooij geeft kijkje in de wereld van media en politiek

dinsdag , 05-12-2017    

Oud-journalist Martijn van der Kooij presenteert in december zijn boek ‘De Roofvogel’. Een spannende roman die zich afspeelt in de wereld van bekende Nederlanders, media en politiek. Het boek wordt uitgegeven door Droomvallei Uitgeverij.
Lees meer

Acteurs uit Star Wars The Last Jedi op Echo Base Charity Con op 16 december in Kinepolis

dinsdag , 05-12-2017    

De laatste paar jaar staat de decembermaand in de bioscopen in het teken van Star Wars en dat is dit jaar niet anders met de release van Star Wars: The Last Jedi. In Nederland wordt dit op 16 december gevierd tijdens Echo Base Charity Con in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht, een 100% Star Wars-evenement waar diverse Star Wars castleden uit de oude èn nieuwe films aanwezig zijn.
Lees meer

Verrassende romcom The Big Sick vanaf 5 december op DVD en Blu-ray

vrijdag , 24-11-2017    

Sluit het jaar sfeervol en met een big smile af met dé romcom van 2017: The Big Sick. Dit originele liefdesverhaal is hartverwarmend en hilarisch tegelijk. De film van producent Judd Apatow - bekend van Girls, Knocked Up, This is 40, Bridesmaids en Trainwreck
Lees meer

Incredibles 2

maandag , 20-11-2017    

De geliefde superhelden-familie is terug in Incredibles 2! Helen, moeder van het gezin, staat ineens in de spotlight als superheld, terwijl Bob als huisvader samen met Violet en Dash thuisblijft en een grote uitdaging heeft om aan het dagelijkse, normale leven te wennen zonder superhelden-actie.
Lees meer

Deel 3 van een van de beste actiethrillerreeksen van dit moment: DE REKRUUT van Gregg Hurwitz

woensdag , 15-11-2017    

Voormalig geheim agent Evan Smoak helpt als de ‘Nowhere Man’ iedereen die hulp nodig heeft en zich tot niemand anders kan wenden. Maar deze keer is degene die zijn hulp inroept een oude bekende: Jack Johns, de man die hem als kind uit een weeshuis wegplukte en opvoedde alsof hij zijn eigen zoon was
Lees meer

Maak herinneringen tastbaar met de nieuwe invulboeken

maandag , 30-10-2017    

Menig ouder maakt vele foto’s van zijn of haar kinderen. Vaak met een smartphone, waar de foto’s vervolgens op blijven staan. Zonde! Studio Ins & Outs komt met stijlvolle invulboeken waarin je eenvoudig de mooiste foto’s en dierbaarste herinneringen kunt bewaren. In een hip design dat je kind niet alleen nu, maar ook later prachtig vindt.
Lees meer

Het perfecte geschenk voor kleine en grote muziekliefhebbers

donderdag , 26-10-2017    

Hier en daar is er in de etalage al kerstversiering te bespeuren en ook de stoomboot uit Spanje mogen we binnenkort opnieuw verwelkomen. Kleine en grote artiesten die al uitkijken naar de komende cadeautjesperiode kunnen alvast hun verlanglijstjes klaar maken dankzij het uitgebreide gamma audioproducten van Bigben Interactive.
Lees meer

Sophia - 30 oktober in de winkel

dinsdag , 24-10-2017    

Dit is het verhaal van een jonge vrouw die ontsnapte aan beklemmende adviezen en een bezorgde omgeving, en het vliegtuig pakte naar de andere kant van de wereld. Bij Sophia is twee keer kanker ontdekt. De eerste keer was ze een puberend meisje in Winterswijk, de tweede keer was ze een jonge succesvolle vrouw in Amsterdam met de wereld aan haar voeten.
Lees meer

De nieuwe psychologische nagelbijter van Sharon Bolton: Het donkerste water

vrijdag , 20-10-2017    

Na een uitstapje naar de Falklandeilanden – waar Sharon Boltons vorige thriller Kleine zwarte leugens, bekroond met vijf sterren in de VN’S Detective & Thrillergids, zich afspeelde – zijn we deze keer terug in haar vertrouwde Londen. Ook Lacey Flint, het ijzersterke personage van Bolton, is weer van de partij. Het donkerste water verschijnt op 9 januari 2018.
Lees meer

Exclusieve content in ebook-abonnement Kobo Plus

woensdag , 18-10-2017    

Kobo en bol.com produceren samen met uitgevers exclusieve boekenseries van Nederlandse thrillerauteurs Linda Jansma en Willem Asman, die beschikbaar zullen zijn via Kobo en bol.com en in ebook-abonnement Kobo Plus. Linda Jansma lanceert haar nieuwste serie, In naam van de vader, op 19 oktober exclusief.
Lees meer

5 stappen per dag naar een gelukkig(er) leven

vrijdag , 13-10-2017    

Het geheim van gelukkige mensen is dat zij zich richten op het goede in het leven en kijken waar ze naar toe willen werken in de toekomst. Precies die boodschap wil Marian Palsgraaf de lezers van haar nieuwste boek ‘5 stappen per dag naar een gelukkig(er) leven’ meegeven. Hiermee stimuleert ze lezers om positief in het leven te staan.
Lees meer

New York Kerstmis Bakboek

vrijdag , 06-10-2017    

Kerstmis begint zo langzamerhand Sinterklaas te verdringen als het gaat om het familiefeest van de winter. Om helemaal in de kerststemming te komen is er nu dit boek: ‘New York Kerstmis Bakboek’. Met bakrecepten, foto’s en verhalen uit dé Kerst-hoofdstad ter wereld: New York. Voor de meest lekkere kerstkoekjes,
Lees meer

DE OPLICHTERS: een ijzersterke nieuwe legal thriller van bestsellerauteur John Grisham

woensdag , 04-10-2017    

Mark, Todd en Zola moeten hun studie afbreken, zich voordoen als beëdigde advocaten en het opnemen tegen een miljardair én de FBI. Het is de enige manier om onder hun schulden uit te komen en een dubieuze hedgefondsmanager te ontmaskeren. Een spectaculair plan, met een bijzonder kleine slagingskans…
Lees meer

TOPMAN, de nieuwe Jens Lapidus

dinsdag , 26-09-2017    

Jens Lapidus is een zeer succesvolle strafrechtadvocaat die beroepshalve enkele van de meest beruchte misdadigers van Zweden verdedigde. Hierdoor verwierf hij unieke kennis van het criminele circuit. Zijn Stockholm-trilogie wordt vergeleken met het werk van James Ellroy en Dennis Lehane en in Zweden gingen er al twee miljoen exemplaren van over de toonbank.
Lees meer

Van de volgende bedrijven plaatsen wij al productnieuws:

close