Nieuws over nieuwe en vernieuwde producten !

meld u nu gratis aan en
ontvang als eerste het laatste product nieuws en de beste aanbiedingen!

gratis aanmelden

Esther van der Ham schrijft derde pakkende roman én praktische boekplanner

maandag , 12-03-2018    

Na haar debuutroman Controle! en het vervolg Contact! komt auteur Esther van der Ham met een derde meeslepende roman in de C-serie. In Confrontatie! probeert hoofdpersoon Annabel na een traumatische ervaring in Spanje thuis de draad weer op te pakken. Haar collega neemt haar mee uit, maar dan gaat het helemaal mis…
Lees meer

André Rieu brengt zijn muzikale ode aan de liefde naar het grote scherm

vrijdag , 23-02-2018    

De Maastrichtconcerten van André Rieu, één van de succesvolste live acts ter wereld, worden ook in 2018 weer vertoond in bioscopen in heel Nederland. Op slechts twee dagen, zaterdag 28 en zondag 29 juli, kunnen bioscoopbezoekers in hun eigen theater genieten van het concert van André in Cinemas dat dit jaar onder de titel Amore – My Tribute to Love in het teken staat van de liefde.
Lees meer

Achter de deur ben jij

donderdag , 08-02-2018    

Waar zou jij spijt van krijgen als je op je sterfbed ligt?' Rafa Steenhouwer leidt als escortdame een enerverend maar vluchtig leven, doordrenkt van geld, mooie spullen, aandacht en seks. Tot één van haar klanten, een priester, haar die ene, allesbepalende vraag stelt. Op dat moment ontstaan barsten in haar lege en tegelijkertijd zo volle bestaan. Er is geen weg meer terug.
Lees meer

De ultieme ‘Me, myself and I’-films

maandag , 29-01-2018    

’s Winters, als het koud en guur is buiten, kiezen veel Nederlanders ervoor om lekker thuis op de bank film te kijken, met de verwarming lekker hoog. Maar als je samen een film uitzoekt, wordt het toch vaak een compromis. Misschien ben jij een enorme liefhebber van actiefilms of sciencefiction, maar houdt je partner meer van thrillers en drama.
Lees meer

Spotify Player voor de badkamer

maandag , 15-01-2018    

AquaSound voegt Spotify toe aan haar badkamer audiosysteem. Naast internet-radio en MP3 speler, krijgt de controller ook Spotify functionaliteit. Een gebruiker heeft zo de beschikking over zijn persoonlijke afspeellijsten, categorieën en meer handige functies. Het merk heeft gebruikersgemak en functionaliteit goed weten te combineren.
Lees meer

Amazon Music Unlimited nu ook beschikbaar in Nederland

maandag , 11-12-2017    

Amazon lanceert Music Unlimited in Nederland en 27 andere landen over de hele wereld. Hiermee krijg je toegang tot de on-demand streamingservice van Amazon, met meer dan 40 miljoen nummers, duizenden afspeellijsten en gepersonaliseerde zenders samengesteld door Amazon Music-experts.
Lees meer

Debuutroman Martijn van der Kooij geeft kijkje in de wereld van media en politiek

dinsdag , 05-12-2017    

Oud-journalist Martijn van der Kooij presenteert in december zijn boek ‘De Roofvogel’. Een spannende roman die zich afspeelt in de wereld van bekende Nederlanders, media en politiek. Het boek wordt uitgegeven door Droomvallei Uitgeverij.
Lees meer

Acteurs uit Star Wars The Last Jedi op Echo Base Charity Con op 16 december in Kinepolis

dinsdag , 05-12-2017    

De laatste paar jaar staat de decembermaand in de bioscopen in het teken van Star Wars en dat is dit jaar niet anders met de release van Star Wars: The Last Jedi. In Nederland wordt dit op 16 december gevierd tijdens Echo Base Charity Con in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht, een 100% Star Wars-evenement waar diverse Star Wars castleden uit de oude èn nieuwe films aanwezig zijn.
Lees meer

Verrassende romcom The Big Sick vanaf 5 december op DVD en Blu-ray

vrijdag , 24-11-2017    

Sluit het jaar sfeervol en met een big smile af met dé romcom van 2017: The Big Sick. Dit originele liefdesverhaal is hartverwarmend en hilarisch tegelijk. De film van producent Judd Apatow - bekend van Girls, Knocked Up, This is 40, Bridesmaids en Trainwreck
Lees meer

Incredibles 2

maandag , 20-11-2017    

De geliefde superhelden-familie is terug in Incredibles 2! Helen, moeder van het gezin, staat ineens in de spotlight als superheld, terwijl Bob als huisvader samen met Violet en Dash thuisblijft en een grote uitdaging heeft om aan het dagelijkse, normale leven te wennen zonder superhelden-actie.
Lees meer

Van de volgende bedrijven plaatsen wij al productnieuws:

close