Nieuws over nieuwe en vernieuwde producten !

meld u nu gratis aan en
ontvang als eerste het laatste product nieuws en de beste aanbiedingen!

gratis aanmelden
-

Nieuwe draadloze, lichtgewicht in-ear oordopjes met aanpasbare noise cancelling

woensdag , 10-01-2018    

Libratone heeft zijn aanbod hoofdtelefoons uitgebreid met een revolutionaire draadloze variant in-ear oordopjes. De nieuwe Libratone TRACK en TRACK+ Wireless In-Ear zijn klein, lichtgewicht en flexibel en zijn verkrijgbaar in een variant met en zonder noise cancelling.

De TRACK+ combineert de vrijheid van draadloze audio met topgeluid. De oordopjes zijn voorzien van een nieuwe generatie van Libratone’s noise cancelling met vier standen, CityMix II™. Hiermee kunnen gebruikers automatisch controleren hoeveel omgevingsgeluid zij willen horen.
Dankzij de compacte en flexibele pasvorm zijn de oordopjes gemaakt om uren gedragen te kunnen worden. Bijvoorbeeld tijdens de dagelijkse rit in het openbaar vervoer, sporten of in het vliegtuig, zonder last van omgevingsgeluid. Het draadloze, lichtgewicht design zorgt ervoor dat de TRACK+ na gebruik gemakkelijk op te bergen is in een zak of tas. Bovendien zijn de oordopjes IPX4-waterproof en beschikken over ergonomisch, zweetafstotend design, waardoor ze ook zeer geschikt zijn voor dragen tijdens sporten of buitenactiviteiten.

De nieuwe TRACK+ In-Ear Wireless is verkrijgbaar in de kleuren Stormy Black en Cloudy White voor €199. De TRACK (zonder +) oordopjes zijn een instapmodel zonder CityMix II™ noise cancelling en verkrijgbaar voor €149. Beide modellen zijn vanaf de zomer van 2018 beschikbaar op www.libratone.com en bij geselecteerde verkooppunten.

Bron : Libratone

afbeeldingen

sleutelwoorden

Libratone, hoofdtelefoons, in ear oordopjes

reacties

Om een reactie/review te plaatsen, moet u eerst inloggen. Heeft u nog geen inlog?
Meld u dan hier aan.

wachtwoord vergeten ?, klik hier

Van de volgende bedrijven plaatsen wij al productnieuws:

close