Nieuws over nieuwe en vernieuwde producten !

meld u nu gratis aan en
ontvang als eerste het laatste product nieuws en de beste aanbiedingen!

gratis aanmelden

Nederlandse kinderen nooit meer naar huiswerkbegeleiding door app

donderdag , 12-10-2017    

Dit is een origineel bericht van Mr. Chadd Start-up Mr. Chadd helpt middelbare scholieren met hun huiswerk en bereikte hiermee vorige week, tijdens een week van testen, plek 14 in de Nederlandse AppStore (Apple). Vandaag is de lancering van de nieuwe app.
Lees meer

Coach Voor Een Beter Strijkresultaat

woensdag , 11-10-2017    

Laurastar, wereldleider op het gebied van hoogwaardige strijksystemen, zorgt voor een revolutie binnen de branche door het eerste geconnecteerde strijkijzer op de markt te brengen! Door middel van de Bluetooth-technologie is het strijksysteem van Laurastar Smart verbonden aan een app op de mobiele telefoon van de gebruiker.
Lees meer

EasyPark, de grootste mobiele parkeerapp van Europa, komt naar Nederland

vrijdag , 22-09-2017    

EasyPark, de grootste mobiele parkeerapp van Europa, breidt zijn diensten uit naar Nederland. Dat maakt het van oorsprong Zweedse bedrijf officieel bekend tijdens de openingsdag van het congres van de European Parking Association, dit jaar toepasselijk genoeg georganiseerd in Rotterdam. EasyPark was al te gebruiken in bijna zeshonderd steden in tien andere landen, waaronder Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Spanje.
Lees meer

Kersverse Heel Holland Bakt app vanaf nu te downloaden

dinsdag , 05-09-2017    

Kersverse Heel Holland Bakt app vanaf nu te downloaden Iedere zondag om 20.20 uur op NPO 1 Hilversum, 3 september - De enige afvalwedstrijd waar je van aankomt heeft vanaf nu een officiële app. De Heel Holland Bakt app van Omroep MAX voor mobiel en tablet is te downloaden in de App Store en Google Play store.
Lees meer

Nieuwe versie KNRM Helpt app voor watersporters

maandag , 28-08-2017    

De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) heeft een nieuwe versie van KNRM Helpt, de gratis alles-in-één app voor watersporters. Met actuele weersinformatie, vaarkaarten, waterwegen en knooppunten, havens, bunkerstations, duikstekken, logboek en nog veel meer.
Lees meer

Meshi Quest Five-Star Kitchen nu beschikbaar

maandag , 21-08-2017    

Square Enix Ltd., maakt bekend dat MESHI QUEST: FIVE-STAR KITCHEN, de nieuwe restaurantmanagementgame voor mobile, nu in meer dan 150 landen wereldwijd verkrijgbaar is voor iOS- en Android-systemen. Door snel te werken en je tijd efficiënt te besteden kun je in deze game tal van gerechten bereiden en serveren.
Lees meer

TuneKey toetsenbord app introduceert nieuwe instelbare vinger speelruimten tussen de toetsen

vrijdag , 18-08-2017    

Met de standaard smartphone toetsen wordt vaak op de verkeerde toets getypt, vooral met grotere vingers. Dit komt omdat de aanraakvlakken, de actieve niet zichtbare gedeelten van de standaard toetsen die gevoelig zijn voor aanraking, tegen elkaar aan liggen.
Lees meer

Nieuwe App laat kleine winkels beter concurreren met winkelketens

donderdag , 10-08-2017    

We kennen het allemaal, centra van steden die beheerst worden door grote winkelketens en daardoor steeds meer op elkaar gaan lijken. De A1 toplocaties zijn immers vaak te duur voor kleine en startende ondernemers om zich te kunnen vestigen zodat zij aangewezen zijn op locaties met minder traffic.
Lees meer

Van de volgende bedrijven plaatsen wij al productnieuws:

close