Nieuws over nieuwe en vernieuwde producten !

meld u nu gratis aan en
ontvang als eerste het laatste product nieuws en de beste aanbiedingen!

gratis aanmelden

Bedien nu je douchewc via je smartphone

woensdag , 29-11-2017    

De douchefunctie van de AquaClean douchewc’s van Geberit bediende je tot op heden met de reguliere afstandsbediening en het zijpaneel van het toilet. Vanaf nu kan je ook met je smartphone eenvoudig en gemakkelijk je AquaClean douchewc bedienen via de gratis te downloaden AquaClean-app.




Lees meer

Franniez app voor chronisch zieke kinderen

maandag , 27-11-2017    

Kinderfonds Franniez lanceert een unieke APP voor chronisch zieke kinderen. Ook daarmee kunnen zij nu hun verhaal in een dagboek bewaren. De APP is een belangrijke aanvulling op een speciale methode die de vrijwilligersorganisatie ontwikkelde om ernstig zieke kinderen troost en moed te geven en is vanaf 1 december gratis te downloaden in de appstores of te gebruiken op de pc via de website Franniez.nl.




Lees meer

Nederlandse kinderen nooit meer naar huiswerkbegeleiding door app

donderdag , 12-10-2017    

Dit is een origineel bericht van Mr. Chadd Start-up Mr. Chadd helpt middelbare scholieren met hun huiswerk en bereikte hiermee vorige week, tijdens een week van testen, plek 14 in de Nederlandse AppStore (Apple). Vandaag is de lancering van de nieuwe app.




Lees meer

Coach Voor Een Beter Strijkresultaat

woensdag , 11-10-2017    

Laurastar, wereldleider op het gebied van hoogwaardige strijksystemen, zorgt voor een revolutie binnen de branche door het eerste geconnecteerde strijkijzer op de markt te brengen! Door middel van de Bluetooth-technologie is het strijksysteem van Laurastar Smart verbonden aan een app op de mobiele telefoon van de gebruiker.




Lees meer

EasyPark, de grootste mobiele parkeerapp van Europa, komt naar Nederland

vrijdag , 22-09-2017    

EasyPark, de grootste mobiele parkeerapp van Europa, breidt zijn diensten uit naar Nederland. Dat maakt het van oorsprong Zweedse bedrijf officieel bekend tijdens de openingsdag van het congres van de European Parking Association, dit jaar toepasselijk genoeg georganiseerd in Rotterdam. EasyPark was al te gebruiken in bijna zeshonderd steden in tien andere landen, waaronder Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Spanje.




Lees meer

Van de volgende bedrijven plaatsen wij al productnieuws:

close