Nieuws over nieuwe en vernieuwde producten !

meld u nu gratis aan en
ontvang als eerste het laatste product nieuws en de beste aanbiedingen!

gratis aanmelden
-

Mister Kitchen lanceert 3 Vegan groentespreads

donderdag , 15-02-2018    

Onafhankelijk voedingsmerk Mister Kitchen lanceert tijdens een Valentijnsontbijt 3 Vegan groentespreads in de winkels van Albert Heijn. Deze V-Spreads bevatten meer dan 65% groente en peulvruchten.
 
Van keuken tot fabriek Mister Kitchen gelooft in groente op je brood, maar vond het huidige aanbod saai en smakeloos. Dat moest veel beter én lekkerder met een basis van peulvruchten in plaats van olie of mayonaise. Het resultaat: drie Verrukkelijke Vegan Spreads die bijna uit hun potje barsten van groente, gezondheid én smaak. Chef Maarten van Mister Kitchen: “Het was een bijzonder lange weg van onze keuken tot een fabriek die de recepten even lekker kon produceren.” En het is gelukt: V-Spread op brood, als dip of zo uit de pot, puur groentegenot!
 
Smaken & groente Voor de V-Spreads wordt een basis van witte bonen en sojayoghurt gebruikt in plaats van olie of mayonaise. Zo bevatten alle potjes meer dan 65% groente en peulvruchten. In combinatie met verschillende kruiden en specerijen zijn er de volgende drie smaken: 1. Tomaat/Courgette - Mediterraan  2. Chili/Paprika – Pittig 3. Kikkererwten/Citroen - Fris
 
Over Mister Kitchen Mister Kitchen bestaat uit het masculinaire driemanschap Daan Faber, Maarten Hoekstra en Igor Sorko. Zij reizen en schrijven al 10 jaar de wereld over voor onder andere delicious. & Allerhande. Daarnaast organiseren zij vanuit hun keuken op de Amsterdamse Westergasfabriek jaarlijks het Weekend van de Rollende Keukens. Onder hun eigen merk Mister Kitchen’s hebben zij reeds 2 ambachtelijke braadworsten en 7 smaken pindakaas in Albert Heijn Nederland en België.

Bron : Mister Kitchen

afbeeldingen

sleutelwoorden

Mister Kitchen, V Spreads, groentespreads

reacties

Om een reactie/review te plaatsen, moet u eerst inloggen. Heeft u nog geen inlog?
Meld u dan hier aan.

wachtwoord vergeten ?, klik hier

-

Van de volgende bedrijven plaatsen wij al productnieuws:

close