Nieuws over nieuwe en vernieuwde producten !

meld u nu gratis aan en
ontvang als eerste het laatste product nieuws en de beste aanbiedingen!

gratis aanmelden

Algemene voorwaarden

Aanbieding:

De leverancier of fabrikant van een aanbieding op productnieuws.nl levert de aangegeven diensten of goederen op basis van hun betreffende Algemene Voorwaarden. productnieuws.nl zelf is niet gehouden tot het leveren van de in de aanbieding vermelde prestaties of de levering van de aangegeven goederen, maar verbindt zich er alleen toe dat de aanbieding u een recht op het leveren van de dienst door de partner verschaft

Registratie:

Om de aanbiedingen en de e-mail nieuwsbrieven te kunnen ontvangen moet u zichzelf GRATIS registreren.

Wij leggen uw gegevens bij het afnemen van een abonnement en het gebruik van onze online - en/of interactieve diensten vast om de dienstverlening te optimaliseren en tevens om de dienstverlening naar onze fabrikanten en leveranciers van producten en diensten te professionaliseren.

Links:

Op onze website treft u hyperlinks naar andere websites aan. productnieuws.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites, noch voor het gebruik van cookies op deze sites. Wij raden u daarom aan het privacy statement van de desbetreffende site te lezen.

Gegevens wijzigen:

U kunt uw gegevens bekijken en wijzigen op productnieuws.nl. Wij proberen zorg te dragen voor een sluitende beveiliging van uw geregistreerde gegevens en hanteren daarvoor de huidige gebruikelijke en beproefde veiligheidsprocedures.

Auteursrecht

Mocht u een afbeelding tegenkomen waar volgens u auteursrecht op rust, neem dan contact met ons op. Wij zullen dan de betreffende afbeelding(en) zo spoedig mogelijk van de website verwijderen en de uploader waarschuwen.

Van de volgende bedrijven plaatsen wij al productnieuws:

close